2777
2789
عنوان

خوردم کردن

222 بازدید | 7 پست

از وقتی ازدواج کردم اعتماد به نفسم رو از دست دادم ، حس میکنم باعثش همسرم و خانوادش هستن . اوایل ازدواج خیلی خوردم کردن . بعد یک سال تاثیرش رو دارم میبینم. من که عاشق درس و پیشرفت بودم ، روحیه ندارم دیگه . از دانشگاه دل کندم. کلی هدف داشتم  همه رو گذاشتم کنار. نمیدونم چیکار کنم تا روحیه اون موقع رو بگیرم

چیکار کردن؟

رفتار اونا به خودت بستگی داره تو اجازه میدی ادما چجوری رفتار کنن باهات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آدمایی که خوردت میکنن از زندگیت حذف کن و چون شما شوهرتون و.. کلا به حرفایی که میزنن توجه نکن کاره خودتو بکن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردن؟ رفتار اونا به خودت بستگی داره تو اجازه میدی ادما چجوری رفتار کنن باهات

با بی محلی و زیر پا گذاشتن غرورم اذیتم کردن . سعی کردن جوری رفتار کنن که من خودمو پایین تر از اونا بدونم و دور برندارم . من که ادم با پشتکار و هدفمندی بودم الان روحیه هیچی رو ندارم . 

آدمایی که خوردت میکنن از زندگیت حذف کن و چون شما شوهرتون و.. کلا به حرفایی که میزنن توجه نکن کاره خو ...

من ناگریزم که همراه همسرم و خانوادش باشم . نمیخوام زندگیم خراب بشه ‌ ولی خوردم دارم از بین میرم 

من ناگریزم که همراه همسرم و خانوادش باشم . نمیخوام زندگیم خراب بشه ‌ ولی خوردم دارم از بین میرم ...

گفتم به حرفاشون توجه نکن 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
با بی محلی و زیر پا گذاشتن غرورم اذیتم کردن . سعی کردن جوری رفتار کنن که من خودمو پایین تر از اونا ب ...

خب خیلیا از حسادتشون تورو نادیده میگیرن

تو نباید ضعیف باشی و روت تاثیربذاره

برعکس باید اونقدر پیشرفت کنی که بدتر فشار بخورن

باید با پیشرفتت به خودت و بقیه ثابت کنی چقدر قوی هستی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛