2777
2789
عنوان

النگو

214 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من النگو شماره یک خریدم چون دستم لاغره نمبدونم عادت ندارم یکم سختمه دستم فشار میاد یا کوچیکه باید 2 میگرفتم خواهرم میگه منم بار اول النگو دستم میکنم چون عادت ندارم یکم سختمه 

نمیدونم کلی پول هم دادم براش به نظرتون عادت میکنم یا واقعا تنگه برام 

عکس بزار

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک عزیزم

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

لینک بذار اینجوری باز نمیشه

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

دایی من طلافروشه میگه النگو هرچقدر تنگ تر باشه قشنگ‌تره 

اگر اذیتتون  نمیکنه عوضش نکنید

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
به دو راحتی؟ 

یک میندازم

یبار دو گرفتم راحت میتونستم از دستم دربیارم وقتی تو دستم بود چون آزاد بود خیلی جیرینگ جیرینگ میکرد🤕😁

یک راحتم کیپ دستم نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️