2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههه جن ها بیایینن بخورینششششششششششششششش بچه ازارر🤣🤣

جوووون بیاااان تا چوب تو آستینشون کنم😌😌😂

حالا بترس من اونا رو نخورم اونا نمیتونن منو بخورن👌😌🤣🤣

عااح جوجوی من جنها بچه خواری دوس دارن😔😔🤣

جوووون بیاااان تا چوب تو آستینشون کنم😌😌😂 حالا بترس من اونا رو نخورم اونا نمیتونن منو بخورن👌😌🤣 ...

ارهه چنان بخورنتت که میبینم چجوری میخوای چوب تو استنشون کنیی😔😂😂

من بوزورگگ شودمم😌😂

ارهه چنان بخورنتت که میبینم چجوری میخوای چوب تو استنشون کنیی😔😂😂 من بوزورگگ شودمم😌😂

عع این فکرا از تو بعید بود😕

قبل اینکه بخوان حرکتی کنن

خودم جرررشون میدم بیا و ببین😌💪

الهی عزیزمم😔ولی هنو جوجویی کع🥺😂

عع این فکرا از تو بعید بود😕 قبل اینکه بخوان حرکتی کنن خودم جرررشون میدم بیا و ببین😌💪 الهی عزیز ...

کلا ببین من خرافاتی نیسم ولی وقتی فیلم ترسناک میبینم مثه چی میترسم😔😂یا مثلا تو یوتیوب این فکت ها که میگنن😔😂باشه باشه افلین😔😂

عاا چ بد نترس بابا جن کجا بود همش دروغه👌

هیییببب نمیدونم اخه یعنی قدیما هم جن نبوده؟😔😂خونه های متروکه چیی ویییی 😂

کلا کرم دارم مثه چی میترسم ولی بازم میبینمم

هیییببب نمیدونم اخه یعنی قدیما هم جن نبوده؟😔😂خونه های متروکه چیی ویییی 😂 کلا کرم دارم مثه چی میت ...

خو بچههه

اگ تو خونه‌های متروکه باشه پس وجود داره

و باید تو بقیه خونه‌هام باشن😐

خو منم میبینم اصن کراشم فیلمای ترسناکه ولی کم پیش میاد بترسم😕

میدونی جدیدا هرر چی فیلم مثلا ترسناک نگا میکنم به دلم نمیشینه😕تشم نویسندشو فوش میدم میگم چرا هیچیش ترسناک نبود برام🤣🤣

خو بچههه اگ تو خونه‌های متروکه باشه پس وجود داره و باید تو بقیه خونه‌هام باشن😐 خو منم میبینم اصن ...

نمیدونم والا😂اخه اونایی که تهش میزنهه بر اسا واقعیت چجیییییییییی😂😂 اخه اگه تنها ببینی ترسناکه 😔😂

@پردند   ریپ نخوردی😂 چرته بابا اونا جن ببینن که خودشونو خراب میکنن در جا😂 منکه بیشتر ...

دعنت🤣🤣🤣تو شوجاعیی من دیشب داشتم یه فیلم نمیدونم اسمش چی بود با داداشم میدیدم بعد جوری که داداشتم خیلی عادی میدی و قیافش اینجوری بود چه مضخرفه وجوری که من تسیده بودم و فک میکردم الان تو حیاط چیزی داره حرکت میکنههههه🤣

دعنت🤣🤣🤣تو شوجاعیی من دیشب داشتم یه فیلم نمیدونم اسمش چی بود با داداشم میدیدم بعد جوری که داداشتم ...

جرررر اگ اون لحظه یکی پخ کنه بت چی میشی😐🤣🤣

لازم شد یه جلسه احضاره جن برات بزارن معلومه از دوریشون شبا خوابت نمیبره😔😔🤣🤣