2777
2789
عنوان

لیموعمانیییی123

251 بازدید | 10 پست

لیموعمانیییی123...دختری که قضیه ی ت ج و ا ز رو به خواستگارت گفتی...دختر خوب هیچ مردی هیچ مردی هیچ مردی هیچ پسری هیچ پسری هیچ پسری ارزشش رو نداره که تو بخوای بخاطر کاری که از اختیاراتت خارج بوده خودتو تحقیر کنی و خودت رو در مقابلش کم بدونی....دختران سرزمینم روی عزت نفستون کار کنید روی اعتماد بنفستون کار کنید عفیفانه لباس بپوشید شماها خیلی باارزشید شماها خیلی گوهر و نایابید بخداوندی خدا قدر خودتون رو نمیدونید .....اگر دختران قدر خودشون رو میدونستن این همه طلاق و خیانت در جامعه نبود بخاطر وجود باارزشی که خدا بهتون داده بخاطر لطافت و زیبایی که بهتون داده بخاطر خودتون قدر خودتون رو بدونید حتی اگر مسلمان نیستید عفیفانه لباس بپوشید برای امنیت خودتون برای آرامش خودتون...باز به همون خدا قسم هیچ مردی جز به دلیل رابطه ج ن س ی نمیاد سمت دختری پس خودتون رو گول نزنید اگر کسی واقعا خواهان شما باشه باید بخاطر شما خودش رو به زحمت بندازه...باید خرج کنه باید خانوادش رو بیاره باید اهل کار باشه باید سالم باشه باید اصالت داشته باشه باید نجیب باشه به امید درست شدنش باهاش ازدواج نکنید و دادگاه ها رو شلوغ تر نکنید و بچه های بیشتری رو یتیم ... ...شماها مثل یک گل هستید خیلی زود پژمرده میشید پس باید خیلی مراقب خودتون باشید خیلی خیلی

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

خیلی خیلی با حرفاتون موافقم

ولی با قسمت پوشش موافق نیستم پوشش هرکسی به خودش ربط داره طرف چه چادر بپوشه چه لخت بره تو خیابون هیچ مردی حق نداره به خودش اجازه بده که با اون طرف بد حرف بزنه یا نهایت به تعرض برسه

توی این بخش متاسفانه مشکل از جامعه ما و تربیت بشدت نادرست پسرا هم هست

خیلی خیلی با حرفاتون موافقم ولی با قسمت پوشش موافق نیستم پوشش هرکسی به خودش ربط داره طرف چه چادر بپ ...

پوشش باید جوری باشه که تو به طرف مقابلت بفهمونی که من دوست ندارم تو این قسمت های بدنم رو ببینی ...چون ما انسانیم و زندگی اجتماعی داریم ...توی استخر زنانه نیستیم که همه زن باشند هرچند حیا و نگاه بدون غرض در زنها هم باید باشه و پوشش ها باید در یک چارچوب و بدون خودنمایی باشه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نمیتونی همه ی مردها رو وادار کنی که بهت نگاه نکنن ...اختیار نگاه بقیه رو نداری ولی اختیار لباست رو داری

پوشش باید جوری باشه که تو به طرف مقابلت بفهمونی که من دوست ندارم تو این قسمت های بدنم رو ببینی ...چو ...

قبول ندارم اصلا پس چرا توی کشور های اروپایی مشکلی پیش نمیاد؟ اول که پسرا درست تربیت شدن و مورد بعد هم قانون بشدت پشت خانوماس

اونجا حتی اگه توی بار هم بدنتو لمس کنن فقط لمس اون دختر میتونه راحت شکایت کنه تازه توی بار هم که هرکسی میره مشخصه که اعتقادی به این مسائل نداره

لباس پوشیدن نمیتونه حریم تو رو مشخص کنه مشکل از تربیته که تا یکی یکم لباسش بازه فکر میکنن اره این طرف اهلشه...

ی مثالی میزنم ...میتونی توی زمستون لباس های لختی تن بچه ات کنی و بگی سرما تو نباید وارد بدن بچم بشی چون به خودم مربوطه که چی تنش کنم و به کسی مربوط نیست اما توی خونه میتونی جلوی بخاری لباس راحت تری تنش کنی

قبول ندارم اصلا پس چرا توی کشور های اروپایی مشکلی پیش نمیاد؟ اول که پسرا درست تربیت شدن و مورد بعد ه ...

تو از کجا میدونی مشکلی پیش نیومده؟؟؟آمار تجاوز و تعرض هاشون رو داری؟؟؟در ضمن اتفاقا اونها هم برای حجاب هاشون قانون دارند مثلا توی دانشگاهشون کسی حق نداره دامن کوتاه بپوشه

اتفاقا همون اروپاییها دارن کم کم به این نتیجه میرسن که حجاب و پوشاندن مناطق حساس در مکان های عمومی باعث شده که مردم اگر قراره روابطی داشته باشند ذهن آرامی داشته و فقط ذهن ها منوط به موضوعی هست که قراره در موردش صحبت کنن مثل دانشگاه

ی مثال ساده میزنم اگر وارد یک خانه ی ساده بشی بهتر میتونی تجسم کنی که توش چه چیزهایی هست یا خونه ای که پر از لوازم لوکسه و پر از تزئینات...قطعا اون خونه ی ساده....تو وقتی داری با کسی صحبت میکنی اگر طرف مقابلت یک صورت پر از آرایش و ....باشه بیشتر میتونی متوجه و متمرکز صحبت هاش بشی یا کسی که با یک صورت ساده مقابلت ایستاده و داره صحبت میکنه؟؟؟توی ذهنت چقدر درگیری داری که طرف چجور مژه کاشته منم برم بکارم چی تزریق کرده منم برم تزریق کنم و....تا به یک مرحله ای میرسی که حتی دیگه از خودت هم راضی نیستی

اصل زندگی .....اصل بقا یادمون رفته...اصلا نمیدونیم برای چی به دنیا اومدیم