دست خودم نیست می بینم دو ساعته دارم نگاه یکی میکنم حالا دخترا که اشکال نداره دوست ندارم بد نگاه به پسرا کنم به نظرتون چطوری خودمو کنترل کنم ؟گاهی اینقد بد نگاه می کنم مردم خجالت می کشن نمی دونم چرا اینجوری شدم همش میخوام مدل مو و آرایش و لباس و اندام ...بقیه رو نگاه کنم اونا که دماغشونو عمل کردنم بدتر از همه نگاه می کنم
اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
همیشه دلم میخواست از نزدیک یه صحبتی با اینایی که عجیب نگام میکنن داشته باشم😶
همیشه باخودم میگم شاید زیادی زشتم
یا مشکل دارم
یا لباسام زشته
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
مامان منم همینطوریه، هر وقت باهاش میرم بیرون واقعا خجالت میکشم
به نظرم سرتو با گوشیت گرم کن یا یه کتاب همیشه تو کیفت داشته باش، کتاب بهترم هست هم یه چیز مفید یاد میگیری هم وقتت پر میشه و به دیگران توجه نمیکنی هم با کلاس تر از گوشیه
اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
نه عزیزم خیلی از ما از آرایش خط چشم لباس کفش یا...ات که خوشمون میاد نگاه می کنیم کپی کنیم کلا آدم خو ...
چه جالب😂😂
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون