2777
2789
عنوان

دع و سحر جادو

392 بازدید | 34 پست

سلام من شوهرم خیانت کرده بهم زندگیم جهنمه ، همه میگن اون زنه براش دعا میگیره ، میگن که من برم و باطل کنم ، کسی هم ندارم ببرم ، پدر و مادرمم هیچجوره حامیم نیستن چه برسه اینجور کارا بنظرتون چقدر تاثیر گذاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایراد ار شوهرته این اول از همه

دوم 

اگرررر اعتقاد به این صحبتا داری

این ۴ حرکتو بزن اگر طلسم باشه جوابه اگر دیدی جواب نبود ایرادو از شوهرت پیدا کن

لازم نیست پول مفت بدی یسری کلاه بردار

❌️ خودت با وضو توی یه کاغذ حرز امام جواد صغیرشو بنویس یا ببند به بازوت یا اویزون گردنت کن یا بذار تو لباسات

❌️ حصار کن خونه رو ، گلاب و سرکه و نمک رو قاطی کن ۷ بار چهار قل و ابت الکرسی رو بهش بخون بریز تماممم گوشه های خونه

❌️ صدقه یا خیرات به نیازمند بده به نیت همین داستان ( مهممم)

❌️❌️❌️❌️❌️❌️ یه نماز هست میگن خیلی جوابه برای باطل سحر حضرت زهراست اونو سرچ بزن یه مدت بخون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شرایط ندارم ، نوشتم که خانواده حامیم نیستن

پرستارشبانه روزی سالمندان بشی پولاتو جمع کنی تاخونه کرایه کنی چی؟ چون اگه طلسمم بگیری بازشوهرت میره بایکی دیگ ذاتش تنوع طلبه. 

باش اصن حق باتوعه👏

[QUOTE=305651173]سیرجان استان کرمان[/QUOTE

من یدونه بلدم تلفنی فک کنم جواب بده برات بنویسه 

پولکی هم نیست 

پدرشم مقبرش تو زنجانه 

زن عموم نوشت برای عموم ولی هر چن ماه باید تمدید کنی فک کنم

ایراد ار شوهرته این اول از همه دوم  اگرررر اعتقاد به این صحبتا داری این ۴ حرکتو بزن اگر ط ...

حرز امام جواد اصلیش رو دارم همرامه همیشه ، دیگه تون نمک و سرکه هم انجام دادم ، فقط اون نماز رو انجام ندادم تا حالا

پرستارشبانه روزی سالمندان بشی پولاتو جمع کنی تاخونه کرایه کنی چی؟ چون اگه طلسمم بگیری بازشوهرت میره ...

هییی ، اجازه ی کار بهم نمیده حتی مث قبل پول هم درست نمیده بهم شرایط بدی دارم ، همش توی جنگ و بحث ، پوستم همش داره جوش میزنه از حرص