2777
2789
عنوان

خراش ناخن سگ

9532 بازدید | 20 پست

بچه ها باردارم امروز ی سگ خونگی دستشو گذاشت رو پام بعد من پامو آروم کشیدم ولی انگاری ناخنش ی کوچولو کشیده شد انگشتم بعد انگاری ی خط قرمزی شد ک بعد دو دقیقه از بین رفت به نظرتون خطریه؟؟ خون اینا نیومد خراشش اونچنانی هم نبود چیکار کنم 

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

خونگی ازین خونگی ها ک خیلی بهش رسیدگی بشه ن ها ازینا ک همش تو حیاطه این ور اونور پلاسه

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه هاری اینا کزاز میگم اگ گاز بگیره خطریه؟

اگه گاز بگیره احتمالش هس ولی با خراش هیچ اتفاقی نمی افته

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
از اورزانس بپرس

امروز نوبت دکتر هم داشتم تاز۶ رسیدم خیلی شلوغه برم تا نوبتم ببینم چی میگه دکتر

اگه گاز بگیره احتمالش هس ولی با خراش هیچ اتفاقی نمی افته

خدا کنه

باید میرفتی درمونگاه اونجا راهنماییت میکردن چون بارداری شرایطط هم سخته 

به غیر درمونگاه هم میزنن درسته؟؟؟

وااا😐😐🥴وقتی واکسن زدہ باشع عب ندارہ

اصلا یادم نیست کی واکسن زدم