بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عب نداره همون بهتر میترسم داداش من نمیترسم دستشو چسبوند ب اتو بچه چیکار ب وسایل برقی داره بزار همون باریه کمتر آسیب میبینه آب میوه گیری و جارو برفی هم بخاطر صدای زیاده والا من خودم خواب باشم جارو برقی روشت کنن سه متر میپرم رو هوا اصلا نگران نباش کاملا طبیعی هست
اگه کوچیکه فعلا بزار ترسش نریزه تا یه موقع خدایا نکرده به خودش آسیب نزنه
بزرگ بشه خودش میفهمه
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
ن نگران نباش من دوتا داداش ۶ و ۱ سال و نیمه دارم داداش بزرگترم اول میترسیدم الان الکی هعی میگه لباسم چروکه اتو کنم داداش کوچیکم دست میزنه از الان ی بار هم سوخته ولی کاملا طبیعی یکم بزرگ تر بشه درست میشه داداش کوچیک من ب اتو دست میزنه ولی جارو برقی روست میکنیم میترسع گریه میکنه