2777
2789
عنوان

بچم می‌ترسه

89 بازدید | 11 پست

دو سالشه از اتو جاروبرقی آبمیوه گیری 

می‌ترسه 

از اتو خیلی بیشتر اتو میبینه می‌ره اتاق میمونه 

دیروز اتو رو بردم کنارش گفتم ببین چیزی نیست 

همچین گریه میکردا 

بنظرتون چیکار کنم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢
آخی عزیزم . چرا خوب

نمیدونم جاروبرقی زدنی گوشاشو میگیره

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد انشالله که باردارمیشم هرکی امضامو خوند واسم صلوات بفرسته تنبلی تخمدان دارم 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره همون بهتر میترسم داداش من نمیترسم دستشو چسبوند ب اتو بچه چیکار ب وسایل برقی داره بزار همون باریه کمتر آسیب میبینه آب میوه گیری و جارو برفی هم بخاطر صدای زیاده والا من خودم خواب باشم جارو برقی روشت کنن سه متر میپرم رو هوا اصلا نگران نباش کاملا طبیعی هست

الهی

بزرگ میشه ترسش میریزه یکی از بچه ها منم صدا جارو برقی میشنید فرار میکرد باید تو بغلم میبود تا جارو بکشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عب نداره همون بهتر میترسم داداش من نمیترسم دستشو چسبوند ب اتو بچه چیکار ب وسایل برقی داره بزار همون ...

اااا میگم نمونه توذهنش همیشه بترسه

به نظر من خوبه که از وسایل برقی بترسه. مخصوصا اتو و چرخ گوشت

میترسه در حد لالیگا ولی آتو بیشتر برای اتو گریه می‌کنه می‌ره اتاق ولی برای بقیه چیزا فقط دستشو میزاره گوشش

اگه کوچیکه فعلا بزار ترسش نریزه   تا یه موقع خدایا نکرده به خودش آسیب نزنه

بزرگ بشه خودش میفهمه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
اااا میگم نمونه توذهنش همیشه بترسه

ن نگران نباش من دوتا داداش ۶ و ۱ سال و نیمه دارم داداش بزرگ‌ترم اول میترسیدم الان الکی هعی میگه لباسم چروکه اتو کنم داداش کوچیکم دست میزنه از الان ی بار هم سوخته ولی کاملا طبیعی یکم بزرگ تر بشه درست میشه داداش کوچیک من ب اتو دست میزنه ولی جارو برقی روست میکنیم میترسع گریه میکنه