2777
2789
عنوان

میرین پیش دوتا برادر ساکن شین؟

276 بازدید | 7 پست

یه خونه سه طبقه‌ایی هست که دوتا داداش و یه خواهر توش زندگی میکردن با خونوادهاشون الان خواهره داره مهاجرت میکنه میره واحدشو میفروشه.اینم بگم که دوتا داداشا سنشون بالاست در حد ۵۰ یا ۶۰ سال هستن. یکیشون استاد همسرمه اون یکی دوران دانشجوییش با بابام هم دانشگاهی بوده. خیلی دوست دارم‌بریم اونجا ساکن شبم. اوناهم دوست دارن و با تخفیف دارن واحد رو بهمون میدن ولی میترسم چون اونها سنشون بالاست ما جوونیم و مهمون زیاد داریم میترسم هم ما معذب شیم هم اونا. بعد اینکه چون حیاط مشترکه باز میترسم مشکلی پیش بیاد ادم وقتی با غریبه همسایه ست راحت میتونه مشکلاتش رو بگه و ولی وقتی با اشنا همساییه باشه اونم دوتا داداش به نظرم سخت میشه نظر شما چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتط اینقدر فهمیده ان

شما از اول همین حرفا رو بهشون بزنید

اونا هم شما رو میشناسند

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

چه ربطی به سن و سال داره.اینکه به غریبه میشه همه چی گفت درست.

اینم در نظر بگیر که آشنا هم در عوض خیلی جاها برات دل میسوزونه که غریبه عمرا.

میتونی واخد رو بخری بعدا عوض کنی. داری میگی که قیمت خوبی هم دارن میدن.

اونام ترجیح میدن آشنا باهاشون همسایه باشه که راحتتر باشن. و میدونن که تو جوونی. ‌خودشون قبلا جوون بودن و درکت میکنن

چه ربطی به سن و سال داره.اینکه به غریبه میشه همه چی گفت درست. اینم در نظر بگیر که آشنا هم در عوض خی ...

اره دقیقا میخوان اشنا بخره اونا اصلا بنگاه نذاشتن فقط به اشناها پیشنهاد میدن.

نمیدونم میگم شاید ما مهمون زیادداشته باشیم اذیت شن هرچند ما کلا خیلی بی سر و صداییم حتی مهمونامون

اره دقیقا میخوان اشنا بخره اونا اصلا بنگاه نذاشتن فقط به اشناها پیشنهاد میدن. نمیدونم میگم شاید ما ...

نگران نباش توکل بر خدا برو جلو. اونام دلشون همسایه خوب میخواد وقتی تو رو پیشنهاد میدن. ینی دوسست دارن. وبراشون خوبی. 

باهاشون نمیخوایی ازدواج کنی که نتونی جدا شی. خوشت نیومد. میری جای دیگه