2777
2789
عنوان

بسته شدن کارم

1306 بازدید | 18 پست

من انلاین شاپ دارم 6ماه قبل از عید خیلی خوب بود از بعد از یه دفعه کم شد خیلی هم کم شد چند وقت پیش یکی گفت سنگینی روی زندگیت هست دعا داد برای رفعش همه رو درست انجام دادم خودش که بررسی کرد گفت تاثیرش خوب بوده اما توی کارم هیچ اثری نداشته همچنان کسب و کارم خوابیده خیلی کمه........ دارم کلافه میشم اصلا هیچ کاری برام درست نمیشه نمیدونم چیکار کنم اخه کسی چیزی میدونه که راهنماییم کنه چیکار کنم؟؟؟ حتی از حرز و لوح عین علی هم استفاده کردم اوایل که گرفته بودم خوب بود ولی موقت بود دوباره کارم خوابیده😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم در خرید چیزهای ضروریشون هم موندن. 

از بس همه چی گرون

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
پیجتو تبلیغ کن

خیلی تبلیغ کردم اصلا انگار کسی نمیبینه من اوایل که تبلیغ میدادم خیلی جذبش خوب بود و کارم راه افتاد و بازدید کانالم خیلی خوب بود با تبلیغ و هزینه پیج رو خوب اوردم بالا مثلا یبار تبلیغ میدادم تا یه مدت خوب بود هزینش رو درمیاوردم حتی بیشتر بعد که میدیدم کم شده دوباره تبلیغ میدادم دوباره راه می افتاد خیلی روندش خوب بود اما الان که تبلیغ میدم یکی دو روز پیام دارم شاید هیچ هزینه اون تبلیغ درنمیاد بعد دو روز دوباره بازدید کانالم و پیامها کم و کمتر میشن

منم یه سری مشکلات دارم برا خودم دارم

برا کسی صحبت کردم برا دعا

میگفت خیلی وقتا زبون ادم باعث بعضی چیزا میشه

گفتم یعنی چی

گفت یعنی اینکه مثلا شما برنامه کاری یا اقتصادی داری میای پیش بقیه میگی میخوای فلان کار انجام بدی، گفت همین باعث میشه کارت خراب شه، گفت بعصیا حسودن بعضیا چشمشون باعث میشه....

گفت حدیث داریم خیلی از اموات بخاطر چشم الان زیر خاکن

میگفت یا طرف مال دار، عاشق این پز مالش بده

با فلان لباس فلان ماشین فلان خونه ببیننش

گفت همین زندگی نابود میکن

گفت از حسد و چشم دیگران بترسید و رعایت کنین