2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست
تو چوغوک مویی، کفتر، اوم فنچ هم میتونی باشی 😂😂😂 

ای جانوم قربونت بروم نفسوم💋💋❤😂

ی دورهمی تگت میکنم شبا اونجاییم میای بتگم؟ 

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااره عزیزم میام دستت درد نکنه 😘♥

ببین ی چی میگم تگت میکنم شوخیه ناراحت نشی نفس💋💋🤦‍♀️🤣

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
ولش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

😐😐😐 بی تربیت شدی 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
نه اگه به چه ها ی مشت نمی ریزون سروم به چه های تی زی ان ما شهرستانی ها ساده ایم 🙂🤣🤣🤣

ها تیز و بز😂😂

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
ن نفس حالا میتگم ببین عکس پروفت کیه؟ 

عکس نتی بگو دیگه 👀👀👀

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
ها تیز و بز😂😂

دقیقا 😁😁👌🏻👌🏻

فدات عزیزم 😘😘😘♥

مو خیلی رفیق کرمانجی دروم با مرامن درگزین شما کرمانجا خیلی خوبن زبون کرمانجی و اهنگاش خیلی قشنگه یره خوش به حالتان کرمانجی یاد درن😘

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
مو خیلی رفیق کرمانجی دروم با مرامن درگزین شما کرمانجا خیلی خوبن زبون کرمانجی و اهنگاش خیلی قشنگه یره ...

تو بچ کجیی🤦‍♀️😂

دقیقا 😁😁👌🏻👌🏻

من شوهرم نیشابوریه خودم مشدی موقعی میخاد یک کاری کنه من نفهمم من دقیقا متوجه میشم همیشه میگه مشدی دیگه تیزی 😂

مو خیلی رفیق کرمانجی دروم با مرامن درگزین شما کرمانجا خیلی خوبن زبون کرمانجی و اهنگاش خیلی قشنگه یره ...

عزیزم 😘😘😘چقد خوبی نظر لطفته عزیزم همه جا بد و خوب هست با صفایی و بامرام ♥♥😁😍😍