مرمرجونم مدیر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1792 عنوان دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍 | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست حالا هی لرا و ترکا تاپیک مزنن گفتوم مایَم یَک تاپیک بِزِنِم😂 خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 1402/05/23 | 16:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دووووووووومان عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 437 عزیز منی از سر ته و دل مهربون ده بگرمه وره رقصک کرمانجی هره نی 🤣🤣🤣😂 لو نریم صلوات از درگزی ننم ننه سمتی اسفراینمه برا لو هرم 🤣🤣🤣🤣
comrade عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 3779 شما بچه تربتی، عاشق همه خراسانیام مردمون مهربون و با صفا، بی شیله پیله ن مع بچ مشدوم تربتم مروم زیاد اقوام همه اونجه ان🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای دگ بی شیله پیله کی بودوم😂😂😂 بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 🤣🤣🤣🤣 آخ جانی ته بگرم هنگک دوقرصه دایین هنی قنم قنم دیش ده قنم، قنم قنم دیش ده قنم، رقنه قنم دیش ده قنم 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 ها یره آهنگ تندو 😂😂🤣🤣🤣 وای دلم یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7812 اگه بهت بگم یه کوچه هس به اسم حموم چی میگی 🤣🤣🤣🤣🤣 یا مثلا شترگولو 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪 ای ول مابعضی وقتا میریم کوچه حموم لباس میخریم 😂 اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 از درگزی ننم ننه سمتی اسفراینمه برا لو هرم 🤣🤣🤣🤣 اسفراینی له سر چاوی مه شونه خه هنه 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼😘😘😘😘 چقه رنده همزبان خه را گو گی یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 ن مع بچ مشدوم تربتم مروم زیاد اقوام همه اونجه ان🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای دگ بی شیله پیله کی بودوم😂😂😂 نه اگه به چه ها ی مشت نمی ریزون سروم به چه های تی زی ان ما شهرستانی ها ساده ایم 🙂🤣🤣🤣 یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
comrade عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 3779 نه اگه به چه ها ی مشت نمی ریزون سروم به چه های تی زی ان ما شهرستانی ها ساده ایم 🙂🤣🤣🤣 هاع بوخدا🤣🤣🤣🤣🤣چن سالته اسمت چیه بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
دووووووووومان عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 437 قنم قنم دیش ده قنم، قنم قنم دیش ده قنم، رقنه قنم دیش ده قنم 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 ها یره آهنگ ... اوف دلم عروسی خاس .حیف دورم سالی یه بار میام 😭
comrade عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 3779 زینب 29 عزیزم شما چی 😁 آیلین17🤦♀️🤣😂 بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 آیلین17🤦♀️🤣😂 آخی قه ناری 😂😂😂🥺 وای خدا یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
دووووووووومان عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 437 اسفراینی له سر چاوی مه شونه خه هنه 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼😘😘😘😘 چقه رنده همزبان خه را گو گی عزیزی خونگه بنازم مرام کرمانج🥰
comrade عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 3779 آخی قه ناری 😂😂😂🥺 وای خدا 🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣 اوف دگ قناری کی بودوم مع🤦♀️😂 بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 اوف دلم عروسی خاس .حیف دورم سالی یه بار میام 😭 نگو منم دلم میخواد سالی دو سه بار موقع عروسی ها میرم شهرستان کیف میکنم واقعا هیچ جا شهر ادم نمیشه یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣 اوف دگ قناری کی بودوم مع🤦♀️😂 تو چوغوک مویی، کفتر، اوم فنچ هم میتونی باشی 😂😂😂 یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5715 عزیزی خونگه بنازم مرام کرمانج🥰 فدات عزیزم 😘😘😘♥ یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕