2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست
شما بچه تربتی، عاشق همه خراسانیام مردمون مهربون و با صفا، بی شیله پیله 

ن مع بچ مشدوم تربتم مروم زیاد اقوام همه اونجه ان🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای دگ بی شیله پیله کی بودوم😂😂😂

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣 آخ جانی ته بگرم هنگک دوقرصه دایین هنی 

قنم قنم دیش ده قنم، قنم قنم دیش ده قنم، رقنه قنم دیش ده قنم 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 ها یره آهنگ تندو 😂😂🤣🤣🤣 وای دلم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اگه بهت بگم یه کوچه هس به اسم حموم چی میگی 🤣🤣🤣🤣🤣 یا مثلا شترگولو 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪

ای ول مابعضی وقتا میریم کوچه حموم لباس می‌خریم 😂

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
از  درگزی ننم ننه سمتی اسفراینمه برا لو هرم 🤣🤣🤣🤣

اسفراینی له سر چاوی مه شونه خه هنه 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼😘😘😘😘  چقه رنده همزبان خه را گو گی 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
ن مع بچ مشدوم تربتم مروم زیاد اقوام همه اونجه ان🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای دگ بی شیله پیله کی بودوم😂😂😂

نه اگه به چه ها ی مشت نمی ریزون سروم به چه های تی زی ان ما شهرستانی ها ساده ایم 🙂🤣🤣🤣

نه اگه به چه ها ی مشت نمی ریزون سروم به چه های تی زی ان ما شهرستانی ها ساده ایم 🙂🤣🤣🤣

هاع بوخدا🤣🤣🤣🤣🤣

چن سالته اسمت چیه

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
آیلین17🤦‍♀️🤣😂

آخی قه ناری 😂😂😂🥺 وای خدا

آخی قه ناری 😂😂😂🥺 وای خدا

🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣 اوف دگ قناری کی بودوم مع🤦‍♀️😂

اوف دلم عروسی خاس .حیف دورم سالی یه بار میام 😭

نگو منم دلم میخواد سالی دو سه بار موقع عروسی ها میرم شهرستان کیف میکنم واقعا هیچ جا شهر ادم نمیشه

🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣 اوف دگ قناری کی بودوم مع🤦‍♀️😂

تو چوغوک مویی، کفتر، اوم فنچ هم میتونی باشی 😂😂😂 

عزیزی خونگه بنازم مرام کرمانج🥰

فدات عزیزم 😘😘😘♥