2789
عنوان

مادر دهن لق😫😫

148 بازدید | 6 پست

یعنی هرکاری میخوایم بکنیم به هممممه خاله هام و زندایی هام میگه

اونقدرا هم باهاشون صمیمی نیست که بگم از صمیمیتشونه

مثلا میخوام دماغم رو عمل کنم به همه زنگ زد و گفت حالا شاید بگید چیزی نیست ولی باعث میشه دیگران نظر بدن که چرا میخواد عمل کنه،وای قیمتش چه گرونه وای این دکتر خوب نیست،بهش بگو عمل نکنه دماغش خوبه

این یه نمونش بود واسه همه چیز اینجوریه😫

...

اهه مثل مامان من دیگه میخوام هیچیو بهش نگم 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهه مثل مامان من دیگه میخوام هیچیو بهش نگم 

اره منم یه سری چیزا رو بهش نمیگم،ولی خوب یه سری چیزا مربوط به دوتامونه باید بدونه که وقتی میدونه دیگه فقط خواجه حافظ شیرازی خبردار نمیشه😑

...
معمولا مامانا اینطوری هستن. بگو مامان یه کاری میخوام بکنم ولی چون به بقیه میگی بهت نمیگم ازش قول ...

تا بخوام اینو بگم کل شهر فهمیدن🤦🏻‍♀️بچه هم نیستم ۲۴ سالمه ولی از اول نفس میکشیدیم به همه میگفت

والا بقیه خاله هام و زندایی هام اینجوری نیستن،زندایی هام که هیچوقت هیچی نمیگن

خاله هام هم مثلا تو همین مورد عمل بینی نهایتش یه هفته قبل عمل میگن نه اینکه از دوماه قبل به همممه بگن😑

...
خیلی بده من قبل یکی دوبار کاری که میخاست انجام بدیم گفتم به بقیه تا یک قدمی اون کار رفتیم ونشد... ال ...

دقیقا یا ممکنه نشه یا اینکه بقیه انقدر دخالت میکنن و نظر میدن که اعصابت خراب میشه

...