2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست

زنگ بزن ۱۲۳

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای قلبم اتیش گرفت، بچه پنج ساله رو یعنی میزنن؟؟؟؟ میگه میشه، همسایتون رو تا حالا دیدین؟ شاید نامادر ...

آره پدرش زن دیگه ایو صیغه کرده با اینا بدرفتاری میکنه

آره پدرش زن دیگه ایو صیغه کرده با اینا بدرفتاری میکنه

خدا لعنتش کنه، زنگ بزن به ارژانس اجتماعی محض رضای خدا، و بهشون بگو نمی خوای به هیچ عنوان بفهمند که کار شما بوده ، چون میترسید...

شماره اورژانس اجتماعی چنده؟ بابام گفت من برم یچیزی بگم میگه آقا به شما چه مربوطه

اصلا اصلا اصلا باهاشون مستقیم حرف نزنید به هیچ عنوان، زنگ بزنید ارژانس اجتماعی همین امروز بخاطر خدا

سلام، چند روز از فکر این بچه بیرون نمیام، براش کاری کردین؟

سلام مادرم تماس گرفتن همون روز ولی دیگه ازشون خبری نداریم دیگه هم ازون روز به بعد از خونشون سروصدا نمیاد

سلام مادرم تماس گرفتن همون روز ولی دیگه ازشون خبری نداریم دیگه هم ازون روز به بعد از خونشون سروصدا ن ...

خیلی ممنون عزیزم، ان شالله خدا به شما و خانوادتون خیر بده و اون بچه مظلوم و بی پناه رو هم نجات بده