2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم.اصلا خجالت نداده درکت میکنم بار اول اونجوری حس میکنی ولی اپراتور لیزر انقد قشنگ رفتار میک ...

من جلسه دوم فول بادی رو رفتم دو روز پیش آخه بهم گفته بود سه ماه هر ماه یک جلسه بعد اون سه ماه سه ماه چهار جلسه کافیه؟

سلام عزیزم.اصلا خجالت نداده درکت میکنم بار اول اونجوری حس میکنی ولی اپراتور لیزر انقد قشنگ رفتار میک ...

نمیدونم ره اون که بستگی به پوست و مو داره  ولی میگم چون موهام خیلی درشته  برام زود نتیجه میده حالا البته  زمانش مهم نیست  همین که اخر نتیجه میده  خوشحالم میکنه  خیلی خسته شدم از این وضعیت

😔              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت نداره که من الان رفتم تو مرحله شارژ خیلی خوبه برای خانما واقعااا لازم وقتی که تاب میپوشی زیر ب ...

وای دقیقا مخصوصا ادم میخواد بره باشگاه یا مهمونی دیگه مجبور نیست با استرس تیغ دستش بگیره صد جاشم ببره  خودش یه نعمته 

😔              

وای دقیقا مخصوصا ادم میخواد بره باشگاه یا مهمونی دیگه مجبور نیست با استرس تیغ دستش بگیره صد جاشم ببر ...

زندگی من ب دو بخش قبل لیزر و بعد لیزر تقسیم میشه.خیلیییییی حس خوبیه 

من جلسه دوم فول بادی رو رفتم دو روز پیش آخه بهم گفته بود سه ماه هر ماه یک جلسه بعد اون سه ماه سه ماه ...

ن عزیزم ببین روال اینجوریه ک شما هرماه منظم باید بری ت تایم مقرر.این خیلی مهمه.تا این ک فولیکول موت ضعیف بشه حالا برا ی سری ها ت ۸ جلسه ضعیف میشه ی سری هام مث من ت ۲۰ جلسع.تازه بعد اون میوفتی ت شارژ.اولش ۴۰ روز یک بار بعد دو ماه بعد سه ماه تا...‌ میرسی ب سالی یک بار شارژ

وای دقیقا مخصوصا ادم میخواد بره باشگاه یا مهمونی دیگه مجبور نیست با استرس تیغ دستش بگیره صد جاشم ببر ...

اره خیلی خوبه فقط بعد لیزر پماد زینک یا آلفا داشته باش بزن من که راحت شدم حالا می‌خوام برای ساق پا و دست برم 

دو به شک بودم دیگه حتما میرم حتماااا مرسی که انرژی دادی

اره عزیزم حتما برو.من همیشع میگم بهترین کاررری ک ت کل عمرم کردم لیزر رفتن بوده.همیشه دستو پاهات زیر بغلت تمیزه .نرمه.مطمئن باش بهترین هدیه ای ک میتونی ب خودت بدی

ن عزیزم ببین روال اینجوریه ک شما هرماه منظم باید بری ت تایم مقرر.این خیلی مهمه.تا این ک فولیکول موت ...

نگا من رفتم ستگاه رو همیجور تند تند میکشید رو بدنم برا شمام همین کار میکرد؟

اخه اگه ایجور تند بکشه ک فایده نداره

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
نگا من رفتم ستگاه رو همیجور تند تند میکشید رو بدنم برا شمام همین کار میکرد؟ اخه اگه ایجور تند بک ...

ااره نباید تند بکشه.متوسط.خیلی اروم بکشع دردش زیاد میشه ولی خیلی ام تند بکشع جواب نمیدع.عزیزم اصلا خجالت نکش و حرفتو ب اپراتور بگو.مثلا بگو میشه اروم تر بزنی.میشه فلان جارو بیشتر بزنی