2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

140 بازدید | 10 پست

خانم های عزیز و گرامی 

مادران مهربان و فداکار شما خبر دارید تا کی زنده هستید 

خبر دارید چند روز و چند لحظه و چند سال از زندگیتون باقی مونده؟؟؟؟

میدونستید اگر خدایی نکرده شما با این ناخن های قشنگتون از دنیا برید غسال ها به خاطر آسیبی که به میت وارد میشه نمیتونند بدن شما و غسل بدن و شما با بدنی ناپاک وارد خاک میشید و ناپاک وارد درگاه خدا.

چرا روح های قشنگتون رو با این کارها آلوده می‌کنید؟ میدونستید آلودگی و ناپاکی جسم روی روح اثر میزاره.

میدونستید با این ناخن ها غسل و وضو شما باطل....🤔🤔میدونستید با بدن ناپاک جماع کردن باعث ایجاد نطفه ی مشکل دار میشه.......

شماها اثرگذاران تاریخ و دنیا هستید چرا به خاطر دو روز دنیا و این زیبایی های ظاهری یک تاریخ رو تحت تاثیر قرار بدیم.....

اجازه بدید با بدن پاک و با روح پاک به درگاه خدا وارد بشیم چون این جسم امانت بوده دست ما برای ما و متعلق به ما نبوده خواهش میکنم کمی بیشتر دقت کنید.

ارادتمند تمام زنان سرزمینم هستم🌹

مگه نمیکننش؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه نمیکننش؟

نه نمیتونند چون اگر آسیبی به گوشه ی ناخنش برسه و زخم بشه بهش دیه تعلق میگیره و مسوولیت داره.ار اونجایی که بدن وقتی سرد میشه و خشک میشه حتی تکون دادن دست هم ممکنه باعث آسیب بشه دیگه چه برسه به کندن ناخن و مژه 

اینو نمیدونستم  مفید بود خیلی ممنون

عزیزم زندگی خیلی زود میگذره و همه ی ما با مرگ روبرو میشیم گاهی اینقدر این دنیا رو بزک میکنیم که یادمون می‌ره ما برای جای دیگه ای خلق شده ایم و غافل ازاونجا ابدیت خودمون رو نابود میکنیم 

نه نمیتونند چون اگر آسیبی به گوشه ی ناخنش برسه و زخم بشه بهش دیه تعلق میگیره و مسوولیت داره.ار اونجا ...

نمیدونم یکی بهم گفته بود تتو رو بدن باشه با ی چیزی کیسه و اینا میکشن تا تتو کنده بشه حالا درست اشتباهشو میدونی بگو گفتم بلکه شد

معلم دینمون بود

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نمیدونم یکی بهم گفته بود تتو رو بدن باشه با ی چیزی کیسه و اینا میکشن تا تتو کنده بشه حالا درست اشتبا ...

تتو چون زیر پوست مشکلی برای رسیدن آب به سطح پوست نداره ولی تتو هم باید اون طرف براش جواب پس بدی که چرا به بدنت آسیب وارد کردی مگه این بدن برای تو بوده که هر کاری دوست داشتی باهاش کردی.وای بدتر از اون موانعی هست که موقع وضو و غسل باید برطرف بشه ولی چون بهش بی توجهی میشه هم برای غسال کار زحمت درست می‌کنه هم باعث آلودگی روح میشه و هم اگر فرزندی در میان باشه باعث ایجاد مشکل تو نطفه میشه.اخه قشنگی ناخن و مژه به چه قیمتی ؟؟؟؟