2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست

بعد مدتها اومدم سایت. حالم خیلی بده. فقط دلم میخواد بمیرم. 

سمیرا. دعاکن به آرزویی که سالهاست تو حسرتشم برسم. رابطه منو بابام مثل قبلا بشه. انقد عذابم نده😭😭😭

اشکانم دوسم داشته باشه. 

تورو خدا هرکی نماز شب میخونه یا نماز عادی منو همیشه  دعاکنه. شرایطم خیلی بده😔🙏😭😭😭

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرستادم گلم اگ میشه منم دعا کن کار عشقم حل بشه بتونیم عقد کنیم هرچه زودتر اسمامون ایدا و ناصر

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
الهی دورت بگردم برام بخون، خیلی دلم بچه میخواد

خدا نکنه عزیزم انشالله به حق  شش ماهه کربلا  خدای مهربون  خوشحالت میکنه  وهمین  ماه مامان میشی  الهی آمین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
واست دعا کردم عزیزم انشاءالله حاجت روا میشی،میخوام زیارت عاشورا بخونم دوباره دعات میکنم  به نی ...

خیلی ممنون  مهربون  انشالله حاجت روا بشی الهی آمین 

منم دعا کن این ماه دیگه نینی دارشم منم برات آیت الکرسی میخونم التماس دعا❤

ممنون عزیزم  انشالله خدای مهربون  یه فرزند سالم  و صالح  قسمتت کنه الهی امین 

لطفا برای سلامتی و خوشبختی و عاقبت به خیری رادوی فرزند نسرین 🙏برای حاجت دلت ایت الکرسی خوندم🌹

ممنون عزیزم  چشم 

دوستان عزیزم برای  تک تک تون توحید خوندم وصلوات  فرستادم و دعا کردم  انشالله  خدای مهربون حاجت دل هممون رو بده الهی امین 🤲🏻