2777
2789
عنوان

تنبلی دارم

124 بازدید | 17 پست

اما هر ماه با دارو فولیکول خوب دارم

این ماه میشه ماهه ششم که اقدام داشتم

عکس رنگی دادم سالم بود ذخیره تخمدانم هم نرمال هست

دکترم گفت این ماه نشد باید آی یو آی کنی

بهم استرس میده همش نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زود بهت پیشنهاد ای یو ای داده 

شوهرت سالمه آزمایش داده ؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چه زود بهت پیشنهاد ای یو ای داده  شوهرت سالمه آزمایش داده ؟

هر ازمایشی فکر کنی از ما گرفت شوهرم خیلی کم تحرکش کمه که بهش دارو داد

باور کن دکترای دیگه دارو نمیدادن

نه عزیزم تهرانم چطور؟

منم همین مشکل رو داشتم یعنی تنبلی وحشتناک مثلا فولیکولم ۸و۶بود دکتر مشهد رفتم خیلی کمکم کردبهم گفت سرسه ماه باردارمیشی که شکرخداشدم

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
هر ازمایشی فکر کنی از ما گرفت شوهرم خیلی کم تحرکش کمه که بهش دارو داد باور کن دکترای دیگه دارو نمید ...

اره دکتر منم دارو نمی‌ده 

بهش میگم دوستم لتروزول خورده سریع باردار شده به منم همین قرصو بده دعوام کرد کلی چیز گفت 

تو هم همزمان با من اقدامی ای خدااااا کاش زودتر باردار بشیم بخدا یه ترسی وجودمو گرفته 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چه انرژی خوبی بهت داده همش به من موج‌منفی میده

آره دکتردیوونه که اینطوری بگه زیاد رفتم ولی این یه خانوم دکتر مسن بود خیلی خوب بود

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل