2777
2789
عنوان

شکرگذاری امشب 🙏۸

106 بازدید | 17 پست

خدایا شکرت شکرت بابت همه بابت سلامتی ک ب خانوادم خودم همسرم و بچم دادی خدایا بابت تمام داده ها نداده هات شکرت 🙏 مرسی که همیشه هوام و داری🙏بابت همه چیز ازت ممنون و شکرگذارتم خدای من🙏شکرت که روزای قشنگتری در انتظارمه هزاران هزار بار شکرت 🤲 🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدای مهربونم خیلی دوستت دارم بخاطر وجودت شکرت بابت اینکه دارمت شکرت بابت نگاه های مهربونت شکرت بابت اینکه همیشه هوامو داری شکرت بابت همه چیزشکرت خیلیییی دوستت دارم عزیزدلم اغوش خودت امن ترین جای دنیاست ممنونم بخاطر اغوش گرم ای خدای یکتای من

اسم نویسنده ش رو میگی  میتونم دانلود کنم

📙 #معجزه_شکر_گزاری

✍🏼نویسنده: راندا برن

با صدای فرزان بهنام

توضیحات:
احساس نو زیبایی که همه ما در بچگی داشتیم این بود که همه چیز را خوب می دانستیم ، هر روزمان نوید دهنده سرگرمی ها و رویدادهای تازه است و اینکه هیچ چیز شادی مان را نقش برآب نخواهد کرد . ولی هنگگامی که رشد کردیم و بالیدیم و به بلوغ رسیدیم ،مشکلات ، مصایب و گرفتاری ها خود را بر ما تحمیل کردند و ما نا امید شدیم و آنچه که در کودکی به آن باور داشتیم به یکباره ناپدید شد. این یکی از دلایلی است که در بزرگسالی دوست داریم به بچه ها نزدیک باشیم تا دوباره همان احساس دوران بچگی را تجربه کنیم ، هرچند اگر برای یک لحظه کوتاه باشد.
در اینجا باید بگوییم ، آنچه که زمانی بدان اعتقاد داشتید حقیقت دارد و این نگرش بزرگسالان نا امید به زندگی است که صحیح نیست . معجزه زندگی حقیقت دارد و به همان اندازه بودن شما راستین است و به راستی زندگی می تواند بیش از آن شگفت آور باشد که شما حتی در درون کودکی می پنداشتید.
در این کتاب ، ۲۸ تمرین وجود دارد که به گونه ای ویژه طراحی شده است تا به شما بیاموزد که چگونه نیروی قدرشناسی را به کار بگیرید.https://eitaa.com/khodshenasee1