2821
2789
عنوان

دکتربیشعور😐

1085 بازدید | 21 پست

من بچه که بودم بین دوتادندون جلوم نخ کشیدم وباعث شد دندون تخریب بشه وجنس دندون هامم اهکی هست بخاطرهمین خیلی زودتخریب شد حالاامروز رفتم دندونپزشکی که کل دندونامو درست کنم میگه چون بهداشت دندان رعایت نکردی اینجوری شده😐بعدمن اینجوریم که داهنشویه ونخ ومسواک اصلا یادم نمیره،چون جون بود خیلی بهم برخورد ابن حرفش،اخه تو که نمیدونی دندون من چجوریه چراحرف مفت میزنی😐🚶‍♂️

متاسفانه با اب و غذا و سمومی که به خورد مردم میدن حتی خمیر دندون ها باعث تخریب دندون ها میشه.جمجمه های قدیمی که پیدا کردن دندوناشون سالم بوده

پشت این درای بسته توی تنهایی نشستم،چشمامو به آسمونا دلمو به گریه بستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندونای منم همینه باورکن همیییشه نخ دندون ‌مسواک و…کارمه همیشه هم خرررابه چون به هم فشرده هست.منم یدفعه رفتم دکتر گفت بهداشت دهانیت خوب نیست وخوب مسواک ..نزدی همیشه حرفش تو ذهنمه🥹

اره یکیشونم یه بار به من گفت خیلی ام بد گفت 

که تو به صورتت رسیدی اما بهداشت دهانت صفر بوده منم گفتم جنس دندونامون خانوادگی بده نخ دندون بکشیم میریزه ازش گفت نه اصلا این جمله واقعیت نداره جنس دندون بد نداریم

منم گفتم خب من مسواک نزدم خوش بحال تو جیبت پرتر میشه اگه امثال من نباشن شما از گرسنگی میمیرین🤣🤣

آهکی🙄🙄ینی ژنتیکت با بقیه انسان‌ها متفاوته

همونطور که بعضیا استخونای ضعیف تری نسبت به بقیه دارن و فرتی استخوناشوم ترک برمیداره و زود از دست و پا میفتم

دندونم همینطوریه واسه بعضیا جنسش ضعیف تره

زیاد حساس شدی عزیزم ول کن بزار بگه بگو تو کارتو درست انجام بده منم بقول تو دیگه ازشون مراقبت میکنم&n ...

من کامل براش توضیح دادم که قضییه اینه اخرسر دراومد گفت نارات نباش دندون جلوی خودمم زردشده،میخواستم بگم توفقط کارتوبکن نمیخوادتوضیح بدی

اره یکیشونم یه بار به من گفت خیلی ام بد گفت  که تو به صورتت رسیدی اما بهداشت دهانت صفر بوده من ...

همین که گفته جنس دندون بد نداریم بایدبه سوادش شک کنی

حالا این که خیلی با احترام حرف زده، یه خانم دکتر اومد دندونامو معاینه کرد، نه گذاشت و نه برداشت، گفت ...

این حرفو یه پسرجون بهت بزنه فشارش بیشتره😐