سلام بچه ها خوبین. خواستم تجربه خودمو از ترک پاهام براتون بنویسم.
یجا مینویسم هر کی دوست داره بخونه ببخشید طولانی میشه
دوسال درگیر ترک پاهام بودم خیلی خیلی بد بود وقتایی که کفش میپوشیدم برمیگشتم خونه میدیدم از درد نمیتونم پامو زمین بزارم میدیدم ازش خون میاد.
خلاصه تو این دوسال هر پمادی رو برای ترک پا از داروخونه گرفتم شبا میزدم بعضی وقتا جوراب میپوشیدم بعضی وقتا نایلن.
سعی میکردم پاهامو کمتر اب بزنم ولی باز میزدم یجور وسواس بود هروقت دسشویی میرفتم پاهامو اب میزدم تازه دختر کوچیکمم دسشویی میرفت میشستمش میفرستادم بیرون باز پاهامو اب میزدم.
خلاصه دکتر حتی پماد دست ساز داد افاقه نکرد
حتی دوبار به فاصله ۳ماه پدیکور رفتم.
بازم پوست پاهام هم ترک داشت هم پوستش تیکه تیکه بود یجورایی خیس خورده بود کنده کنده بود
حتی مامانم چربی گاو گرفت داغ کرد گفت شبا بزن بوی بدی داشت زدم یه مدت هیچی
مامانم گفت نمیتونی پاهاتو اب نزنی چکمه بپوش منم یه چکمه گزاشتم تو دسشویی مهمان میومد برمیداشتم میزاشتم کنار حمام
ولی دیدم یکم خیلی کم توی دو سه ماه بهتر شده لااقل خون نمیاد ولی بازم همون بود تا کرم لدورا برای ترک پا گرفتم وقتی زدم دیدم پاهام بهتر شده ولی چکمه رو دوباره ول کردم گفتم با کرم داره اوکی میشه که دیدم نه نشد.
خلاصه گفتم بخودم چرا همش نصیه کار میکنی عاقل شو دوتا کارو باهم انجام بده. درضمن اوایل شبا پماد میزدم ولی تصمیم گرفتم روز پماد لدورا بزنم و جوراب بپوشم دسشویی هم با چکمه که اصلا به پاهام اب نخوره. هر روز همینکارو کردم و بعد از یک ماه پاهام مثه روز اولش شده.
البته جای ترکا مشخصه ولی کاملا بسته شده و وقتی کفش میپوشم دیگه ازیت نمیشم.