2789
عنوان

میخوام برم ❌

138 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل.شب تون بخیر 

توروخدا راهنماییم کنید

من یه دخترم ...۱۹ سالمه...تا کلاس هشتم بیشتر نخوندم‌...ترک تحصیل کردم...افغان هستم...از یکسالگی تو ایران زندگی میکنم

خانواده خیلی سختگیری دارم

نذاشتن درس بخونم...نمیزارن از خونه برم بیرون...اجازه ندارم گوشی داشته باشم...خیلی مرد سالارن...اگه کوچکترین اشتباهی ازمون ببین میکشنمون

دختر عموم ۱۷ سالش بود دو سال پیش با یه پسر دوست شده بود فقط در حد چت بعد که عموم فهمید یک هفته بعدش به طرز عجیبی کشته شد گفتن خودش قرص خورده و خودکشی کرده ولی بعدش فهمیدیم عموم خفش کرده تو خواب😭خیلی میترسم از اینکه عمرم داره اینجوری تلف میشع

یکی از آرزوهام مهاجرت کردنه ولی متاسفانه شرایطش و ندارم نه پول دارم قانونی برم نه مدرک تحصیلی و ...که ویزای تحصیلی...تنها راهم پناهندگیه ولی میترسم 

به نظرتون چیکار کنم؟من چه جوری ثابت کنم که خانواده خوبی ندارم؟بهترین کشور برای من کجاست؟اصلا الان پناهندگی میدن؟

پ.ن:دومین باره دارم این تاپیک و میزنم امشب چرا کسی اهمیت نمیده😔

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک قبلیتونو یادمه..فرار تنها راهتونه اگر واقعا واقعا دارید عذاب میکشید...بخدا بهتر از اینه که تو این وضع باشید..برید ترکیه یه مدت اصلا..درستونو بخونید حداقل

تاپیک قبلیتونو یادمه..فرار تنها راهتونه اگر واقعا واقعا دارید عذاب میکشید...بخدا بهتر از اینه که تو ...

ترکیه که میگن اصلا خوب نیست

اصلا قبول نمیکنن کسیو 😕

ترکیه که میگن اصلا خوب نیست اصلا قبول نمیکنن کسیو 😕

فرار کردن و رفتن بدون پول راه بسیار خطرناکیه که اصلا مشخص نیست تهش به کجا ختم بشه اونم تازه یه دختر تنها و بدون پول

شاید از چیزی که میگید براتون بدتر پیش بیاد آدامش دیگه گفتنی نیست خودتون میتونید تصور کنید

هم کنسرت میری هم سر کار میری هم عمل دماغ میخای کنی هم گوشی داری تو نینیسایتی ....بعد از همه ازادتری ...

قبلا میفرستم سالن زیبایی کار میکردم که دیگه نذاشتن با پولی که از اونجا به دست آوردم میخواستم بینی مو عمل کنم که اونم نذاشتن حالام با همون پول میخوام برم 

و اینکه با گوشی مامانم الان اومدم اینجا 

و اینکه نمیدونم چرا الان دارم واسه شما توضیح میدم