2777
2789
عنوان

خانما سلام

76 بازدید | 6 پست

ببخشید من مهر میرم دهم نمی‌دونم تا زمان من عمومی ها بر میگرده یا نه عمومی ها رو به صورت تستی بخونم یا نه😐😑واسه تخصصی ها هم اینجا میگن فعلا زوده کتاب مدرسه رو کامل بلد باش از تابستون دهم تست بزن شمام یه راهنمایی کنیدلطفا

فعلا حالا وارد دبیرستان بشو ببین چی به چیه کی به کیه اصن😄

حالا زوده

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هی نتونستم از نمونه هم قبول بشم ناراحتم🥲

اتفاقا نمونه دولتی خیلی فشار میاره بهت

هم امتحانای فراوون و کلاسهای زیاد میزارن

هم تستی انتظار دارن

دوست من ی سال نشده اومد بیرون

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یعنی از مهر شروع کنم؟

اره