2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://t.me/HopeeivaLove

بیا کانال این دختره توی تل

برو پست های اول

کن سر در نمیارم از ریاضی آین توضیح داده قشنگ یکی نمیدونم سی هزار یه رشته از دانشگاه تهران رفته بود 

چون انتخاب رشته اونو زده بود 

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

تو سایت های تخمین رتبه با تراز بزن ببین چی میاد  این تراز کل هس ک حساب کردی؟

نه تراز کل رو که میگن فرمولایی که میدن اشتباهه و جور دیگه حساب میشه این تراز کنکورمه و تراز سوابقمم ۵۷۰۰ ایناست

نه تراز کل رو که میگن فرمولایی که میدن اشتباهه و جور دیگه حساب میشه این تراز کنکورمه و تراز سوابقمم ...

کی گفته اشتباهه؟ 

یعنی تراز بهتر میشه با فرمولی ک خودشون انجام میدن؟

یه صلوات  🤍
کی گفته اشتباهه؟  یعنی تراز بهتر میشه با فرمولی ک خودشون انجام میدن؟

بهتر بودنشو نمیدونم میشه یا ن ولی خب سوابقم باید روش تاثیر بدن و مشاورا یسریاشون میگن این فرمول درست نیست

2790
2778
2791
2779
2792