2777
2789
عنوان

پسره مششکوک

48 بازدید | 3 پست

بچه ها همسایه مون رفته مسافرت بهره گفته که خونه نیستن ناخود آگاه متوجه شدم یه پسره بدو‌ بدو رفت طبقه آخر ینی تو آسانسور طبقه آخرو زد بعد بیشتر ساختمون خالیه یا سکنه نداره یا مسافرتن منم طبقه یکی به آخرم الان پسره رفته میترسم نکنه نصف شب نیاد تو خونه منو خفت کنه البته تاکفته نماند که دخترشون شاید دوس پسر آورده ولی اخه کفتن نیستن مسافرتن جیکار کنم اگه دزد باشه چی

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

به نگهبان ساختمون بگو 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
به نگهبان ساختمون بگو 

اخه دخترشون دوس پسراشو میاره میترسم بگم دوس پسرش در بیاد ضایع بازی شه بعد اینا خودشون رییس ساختموننن البته مولا به همه گفتن همسون می‌رن مسافرت حالا میکم بگم به نگهبان یهوییی دوس پسره دختره دربیاد ضایس🥺🥺🥺از ترس دارم ناخونما میجوعم

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنهام اگه دوس داشتی در خواست بده 

حرف بزنیم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .