یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه ذکری میخوای بگو من بگم استادمون عارفه چند ذکر کلیدی و تعدادشو میدونم
واسه روزی
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خدا خیرت بده هم دوس دارم یاد بگیرم هم ذکر برای موفقیت توی کارام میخوام و ازدواج میتونم باهاش ...
دعای عالی ازدواج
دختری که میخواهد ازدواج کند ، يازده روز ، بین الطلوعین هنگام تقسیم روزیِ خلایق ، پس از نمازصبح دو رکعت نماز حاجت مثل نماز صبح بخواند. و در قنوت این نماز و نیز بعد از نماز رو به قبله و يا بهتر در سجده ، میان دو صلوات اینطور دعا کند. 👇👇👇👇
و رَبِّ اجعَل لي زَوجاً طیّباً رضیّاً سکیناً صابراً غنیّاً واجعَل بینَنا مودّةً و رحمَةً
اين دعا به لطف الله تعالی بطور معجزه آسا مستجاب است. ان شاءالله
به این صورت که: ابتدا دو صلوات بفرستد با وعجل فرجهم سپس دعای فوق را ده بار بگوید سپس ۲ صلوات بفرستد با وعجل فرجهم
۱۲ روز بعد از نماز صبح هر روز یک نماز حاجت مثل نماز صبح بخواند سپس بعد از نماز ده صلوات بفرستد سپس ۷۷ مرتبه بگوید یا وکیل سپس دعا کند برای موفقیت در کار خاص خودشان جزئیات بگوید سپس ۹۹ مرتبه صلوات بفرستد