2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره ولی تا جایی که دیدم عالی بودن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چیزی که من دیدم تو داداشای دوستم به شدت غیرتی و تعصبین

حالا بسته ب اینکه خودت تو چه فرهنگی بزرگ شدی کنار میای یا نه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

پسر ترک رو کار ندارم امان از مادرشوهر ترک🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش مردهای طرف ما بیشتر زندگی دوستن 

هم اینکه کلا دوست دارن زنشون از اطرافیان یرتر باشن خصوصا طرفای تبریز و شهرهای اطرافش 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

من بارها تو این سایت گفتم همسر ( نامزدم هر چی چون فقط عقد بودم و طلاق دوران عقد ) اردبیلی بودن من تهرانی و اصلیتمون فارس هست کلی اذیتم کردن

اما همه با خشونت بهم گفتن همه جا خوب و بد داره

اما من بیزارم از ترکها چون عمر و جوانی منو لگد مال کردن

چیزی که من دیدم تو داداشای دوستم به شدت غیرتی و تعصبین حالا بسته ب اینکه خودت تو چه فرهنگی بزرگ شدی ...

نه اتفاقا برعکس ایشون شاید فرهنگ خانوادگیش اونطور بوده 

بس ک ترکیه رفت و امد دارن همشون آزادن تو پوشش مگر اون استثناهایی که همه جا هست !

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
من خودمم ترکم  بنظرم اینا برای دهه ی پیش بود الان دیگه اونجوری نیستن

عههه خوبه . شما ترک کجایی ؟

ترکای زنجان و اردبیل چیل ترن ولی تبریزیا و ارومیه شنیدم همچنان مثل قدیمه نه تنها شوهر بلکه خانواده شوهر تمرکز زیادی روی عروس داره  

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱