2777
2789
عنوان

چه ‌پیجی بزنم؟

67 بازدید | 12 پست

از یه طرف میگم پیج طنز بزنم ولی خب درامدش فقط از تبلیغات میشه

از طرف دیگه چیه آنلاین شاپو میگم ولی خب دنگ و فنگ ارسال و حذب مشتری و این چیزا رو هم داره

یا پیج آموزشی بزنم ک هم از آموزش درامد داشته باشم هم تبلیغات...اما چه آموزشی؟! 

نظر شما درمورد این ۳تا مورد چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام آملاین شاپ بزنم و بین چنتا آنلاین شاپ مختلف گیر کردم.و دوم اینکه خیلی میترسم که شکست بخور ...

منم. میخام همه انرژیمو‌بزارم و اگه نشه خیلی بد میشه احوالم. واسه همین میگم اصلا نمیدونم انلاین شاپ بهتره یا اون دوتای دیگه ک گفتم

منم. میخام همه انرژیمو‌بزارم و اگه نشه خیلی بد میشه احوالم. واسه همین میگم اصلا نمیدونم انلاین شاپ ب ...

یکی تو یکی از تایپیک های شما گفته دوستش پیچ شال و روسری داره ازش خواستم آیدی پیچشو بزاره.خوب اگه اون تونسته ما هم میتونیم .بنظرم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم شما نظرتون رو چه آنلاین شاپیه

یکی تو یکی از تایپیک های شما گفته دوستش پیچ شال و روسری داره ازش خواستم آیدی پیچشو بزاره.خوب اگه اون ...

نمیدونم آخه ارسال محصولات هم خودش دنگ و فنگ داره. سخت نیس؟

من رو اسباب بازی یا سیسمونی یا لباس بچه نظرمه

خوب دیگه شما هر شغلی هم انتخاب کنی سختی های خاص خودشم دارم.

اینستاگرامم انگار سخت گیریش زیاد شده ولی خب اگه مستمر و با علم پیش بریم موفق میشیم

من فقط فکرم رو موضوعیه ک انتخاب کنم و شروعش کنم...چندماهه دارم تحقیق میکنم ب نتیجه‌ نرسیدم هنوز

اینستاگرامم انگار سخت گیریش زیاد شده ولی خب اگه مستمر و با علم پیش بریم موفق میشیم من فقط فکرم رو م ...

اینجا که کسی اگه بدونه هم نمیگه من خودم در این باره ۱۰۰۰تا تایپیک زدم اما کسی نیست که درست و حسابی جواب بده ولی از چند نفر بین دوستان که تا حدودی آشنایت داشتن در این باره اتفاق نظر داشتن که اگه مستمر فعالیت کنی قطعا به نتیجه میرسی

اینجا که کسی اگه بدونه هم نمیگه من خودم در این باره ۱۰۰۰تا تایپیک زدم اما کسی نیست که درست و حسابی ج ...

دقیقا منم کلی تاپیک زدم ولی ب نتیجه نرسیدم اما باز تاپیک میزنم شاید یکی خوب راهنمایی کنه مثل شما مثلا

من خیلی مطمئنم ک شروع کنم موفق میشم چون میخام مثل یه کاری ک باید برم بیرون براش وقت بزارم 

دقیقا منم کلی تاپیک زدم ولی ب نتیجه نرسیدم اما باز تاپیک میزنم شاید یکی خوب راهنمایی کنه مثل شما مثل ...

حتما عزیزم .خوبی از خودتونه.آره بازم بیشتر پرس و جو کن اطلاعات بدست بیار