2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

1029 بازدید | 12 پست

خواب دیدم پنج شمع سفید روشنه  بعد چند نفریم ی امتحانی ازما می گیرن

سوالات دو نمونه هستن ی نمونه سخت ی نمونه اسون ازم اون سخته رو گرفتنه  قبول شدم با نمره متوسط، بررگه بقیه افراد دادن من 

جز اون افرادی ک امتحان دادن ی پسر کوچیک بود که عمدا ردش کردن پسرخیلی باهوش بود، سوالات مذهبی بود میگن اخوندا عمدا ردش کردن

به پنج تن آل عبا برای اجابتت متوسل شو وه حاجت بگیری 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم انشالله زبانونت خیر باشه دیشب حرم امام رضا بود بعد زیارت این خواب دیدم

انشاالله حاجت روا میشی حدیث کسا چله شوبگیر 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دیدن شمع در خواب چند معنی دارد هم دلالت بر روشن بودن قلب شما و نزدیکی شما به خدا و هم چنین  احساسات شادی خوشبختی امید به زندگی هم چنین نماد فرزند صالح هم عزت و جلال هم علم ودانش هست .امتحان دادن هم نشانه احساسات شما در واقعیت هست و بسته به تأثیر مثبت و منفی امتحان احساسات شما اعم از شادی و خوشبختی و رضایت از زندگی است و استرس و اظطراب متغیر هست . دیدن پسر باهوش هم شادی و خوشحالی هست که برای شما حیرت آور است .در کل شما  فردی محکم و سرشار از احساسات معنوی و پربار از علم ودانش خواهی بود و در زندگی میتوانی احساسات خود را کنترل کنی و به تازگی خبرهای خوبی دریافت میکنی که موجب رضایت و شادی شما میشود .اگر مجردی زمینه ازدواج و مادر شدن برایتان فراهم میشود و اگر متأهلی به زودی باردار میشوی و کودکان صالح و با ایمانی را تربیت میکنی البته تعداد شمع ها میتواند نمایانگر این باشد که شما تا پنج ماه دیگر بع  آرزوهایت برسی یا ۵ فرزند در طالع داشته باشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
دیدن شمع در خواب چند معنی دارد هم دلالت بر روشن بودن قلب شما و نزدیکی شما به خدا و هم چنین  احس ...

عزمزم میشه بگی تعبیر خواب من چیه🙂

خواب دیدم به سوی بالا می دویدم و توی راه به ۴یا ۵ تا زن سلام کردم  هیچکدوم جوابم رو ندادن  ولی جلوتر که رفتم مادر کسی که عاشقشم رو دیدم به اون سلام کردم فک میکردم جوابم رو نمیده اما هم جوابم رو داد هم حالم رو پرسید و باهام مهربون بود یادمه پدر عشقم پیرهن سیاه پوشیده بود 

میشه بگی تعبیرش چیه؟همش خواب میبینم که دارم به سوی بالا میدوم و آخه چرا کسی که دوسش دارم فقط مادر اون تو خواب جوابه سلامم رو داد و دوسم داشت انگاری

عزمزم میشه بگی تعبیر خواب من چیه🙂 خواب دیدم به سوی بالا می دویدم و توی راه به ۴یا ۵ تا زن سلام کرد ...

دویدن به سمت بالا یعنی شما در واقعیت به سوی به دست آوردن موفقیت در حرکت هستی ولی باید حواست رو بیشتر جمع کنی و آگاهانه تر عمل کنید و به جزییات در راه مسیرتان توجه نکنید و سلام کردن شما به این معنی هست که شما با افراد جدیدی آشنا میشوید  و در خوبی کردن پیش قدم میشوید و اطرافیانی که جواب سلام شما رو ندادن یعنی افرادی هستند که قدر خوبیهای شما را نمیدانند و مادر دوستتان چنین فردی نیست اما پدرش که لباس سیاه هم برتن داشت فردی مغرور هست که مشکلاتی برای شما ایجاد میکند که در نهایت ذات او و عملکردش برای شما آشکار میشود 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .