2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

185 بازدید | 7 پست

سلام خانوما 

من 29 سالمه و از وقتی خودمو شناختم ناخن میجوییدم، با کلی بدبختی ناخونام رو یه ذره بلند میکردم تا به حد طبیعی برسه ولی فقط کافی بود یه کم عصبانی بشم یا استرس بگیرم تا دوباره از بیخ و بن بِکَنَم. حالا ناخن هیچ، به حدی گوشت دور ناخن هامو کندم که دور ناخنم تپلی شده. اصن یه وضع بدی. 

خیلی دوس دارم ناخن بکارم ولی چون نماز میخونم عذاب وجدان میگیرم یا همش میگم غسل نداره 😒

خیلی خجالت میکشم وقتی میخوام برم جایی 

کسی به مشکل من دچار هست؟ 

من چیکار کنم؟ 🙏

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
دختر عمه من ناخن میجویید، بعد کاشت اونم جویید کند 

😁😁 اون دیگه خیلی حاد بوده 

نه من میدونم اگر ناخن بکارم این کارو نمیکنم ولی چون نمازم به دلم نمیشینه نمیدونم چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داروخانه یه ماده ای داره میزنی رو ناخن تلخه دیگه نمیتونی ناخن بجویی 

بذار ناخن خودت قشنگ بلند بشه چون کاشت خیلی ضرر داره من یه بار کردم دیگه پشت دستمو داغ کردم ناخن اصن نفس نمی‌کشه زیر کاشت همون دارو رو برو داروخانه بگو واسه ناخن جویدن میخوام  

انشاالله که درست بشه عزیزدلم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
عزیزم داروخانه یه ماده ای داره میزنی رو ناخن تلخه دیگه نمیتونی ناخن بجویی  بذار ناخن خودت قشنگ ...

یه مدت همیشه و همه جا دستکش دستم میکردم ولی فایده نداشت 

ممنون عزیزم این راه شمام انجام میدم بلکه جواب بده 🙏😘

اگه بگم بکار که نماز به دلت نی پ یه قطره تقویتی هست بگیر بزن اون خیلی تلخه شاید کمکت کرد

آره نماز و غسل به دلم نیست با کاشت 

ممنون عزیزم این قطره رو میگیرم بلکه جواب بده 🙏😘