2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ترازت خیلی خوبه اما این انتخابت خیلی خیلی روش فکر کن

پزشکی دیگه مثل قبل نیست هااا 

جای تو بودم فیزیو تراپی چیزی میزدم 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

تراز بالای ۸ هزار و ۵۰۰ برای تجربی خیلی خوبه و رشته های خوبی میاری

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

پزشکی واقعا علاقه داری؟

در شرایط فعلی با این همه سهمیه ای و بالا بردن ظرفیت ها بنظرم فیزیوتراپی روزانه بهتر از پزشکی پردیسه بازم خودت میدونی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بابا چطوری نگا میکنین یکی بهم لینک بده نمیشهههه

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.