2777
2789
عنوان

کاش الان یه مامان بزرگ بودم که...

204 بازدید | 25 پست

تو روستا یه خونه ویلایی داشتم پر درخت با یه صحن بزرگ جلوی خونه ک تو باغچه پز گل بود و حاج آقا کنارم با عینک ته استکانی و عصاش کنارش تیکه به دیوار،داشت چای هورت می‌کشید و منم تپل و مو فرفری بودم یا موهای سفید ک تازه روش جنا گذاشتم با یع عینک بزرگ ک نصف صورتم رو پوشونده رو اجاق گازم آبگوشت گذاشته بودم از اونا که هر کی میخوره ازش تعریف میکنه سبزی تازه شسته باشم و دوغ محلی اماده کرده باشم و مرغام جلو لونشون مشغول بازی باشن.  با حاجی منتظر نوه هامون باشیم ک قرار بوده این آخر هقته با باباماماناشون بیان روستا بهمون سر بزنن 🤭🤭 یه چادر گل گل عم به کمرم بستم با یه تسبیح قدیمی تن تن صلوات میفرستم و چایی دم میکنم  حیاطم تازه آب پاشی کردم بوی گِل همه جا رو پر کرده 🤗🤗

ولی چ کنم یه جوون ۲۵ ساله ناامید و خستم ک هر روز یه مشکلی براش پیش میاد و استرس همه چیو داره به دوش میکشه و داره زیر بار زندگی دو تیکه میشه 🥲🤔 خدایا شکرت 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ تعریف کردی‌. منم دلم خواست.

ولی بدون همین مادر بزرگی که داری میگی کلی سختی و مشکل پشت سر گذاشته تا الان راحت بشینه تو حیاط.

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

دلم برا بی بی ام تنگ شدددد دد

چقدر ذوق میکرد از در میرفتیم تو خونه

انگار دنیا رو بهش دادن

تو بغل خودم فوت شد

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

عزیزم این مامان بزرگ و بابابزرگ شیرینی که تعریف کردی مطمئنن جوونی پرتلاطمی مثل شما داشتن ولی با امید و صبر مشکلاتشونو حل کردن.....

به امید اون روزایی که توصیف کردی مشکلاتتو پشت سر بزار❤️🌹

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
چه فانتزی باحالی داری من پیر شدن فوبیامه اصلا دوس ندارم به دوران پیریم فکر کنم

چیزیه که هست منم دلم نمیخواست بالای ۲۰ ساله ببینم الان ۲۵ 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶