2821
2789
عنوان

سبکی سر

| مشاهده متن کامل بحث + 8494 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دقیقا بعد حس میکردم که گیجم یعنی سرم گیج نمیرفتا ولی حس میکردم که یه حالت منگی دارم و نمیفهمم ال ...

وای خدا شما هم اینجوری.۱گروه بزنیم راهکار بدیم به هم چیکار کنیم واسخ درمان

آفرییییییییییین عیییییین خودمی😂😂😂😂😂عاشقتم🧡 شما سرت هم سبک میشد؟من توهم درد ندارم توهم گیجی و ...

منن ۱حالتی دارم انگار سرم گیچ میره ولی گیج نمیره.خسته و کلافه ام‌.متفورمینم میخورم.ام آر آی نوشته انجام بدم.مثل سگ از ام آر آی میترسم

شما بدون ام آر آی دکتر بهت گفت از استرس اینجور میشی؟

بله.ولی کلی ازمایش خون داده بودم که هیچ مشکلی نبود

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

منن ۱حالتی دارم انگار سرم گیچ میره ولی گیج نمیره.خسته و کلافه ام‌.متفورمینم میخورم.ام آر آی نوشته ان ...

عزیزم من رفتم دکتر گوش مشخص شد از مایع گوشمه بهم قرص داد خوب شدم واقعا وسواسم نبود از گوشم بود

عزیزم من رفتم دکتر گوش مشخص شد از مایع گوشمه بهم قرص داد خوب شدم واقعا وسواسم نبود از گوشم بود

عزیزم منم همین حالتارو دارم؟ با معاینه گوش تشخیص دادن یا نوار گوش؟ پیش گوش و حلق و بینی رفتین؟

من پیش گوش پزشک رفتم گفتن اگر از گوشت باشه باید خونه دور سرت بچرخه وقتی حالت گیجی و منگی داری از گوشت نیست

واقعا خسته شدم از این حالتم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز