2821
2789
عنوان

سبکی سر

8494 بازدید | 40 پست

دخترا من چمه؟

به فاصله ۶ماه ۲بار سرگیجه خیلی خفیف گرفتم فقط اطرافم شناور بود که سرمو بالا گرفتم تموم شد تعادلم داشتم

دکترم رفتم گفت از گوشه دارو نداد چون گفت خیلی خفیف بودی

از سال ۹۷ پانیک گرفتم

ترس بیماری و وسواس فکری هم دارم متاسفانه

حالا چت کردم رو سرم از آخرین سرگیجم ۱ماه میگذره هر روز حس میکنم سرم یجوریه و سبکه هی میگم الان دوباره سرم گیج میره ولی نرفته خداروشکر فقط خودم تو فکرشم و سرم حالت منگی و سبکی داره

اونایی تجربه دارین بگین چمه؟

از اعصابه این حالتام؟از فکره؟از گوشه؟چطورمه آخه🥺

منم وقتی وسواس فکری زیاد میاد سراغم سرم اینطوری میشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثل منی منتهی من الان قفلی زدم رو قلبم تاپیکامو بخون😂فکر کنم وسواس داریم و از ردی وسواس بعضی وقتا پنیک میگیریم

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

پس میگین از وسواسمه؟ سرتون ی حالتی داره که گیج نمیره اما سنگینه؟

بیشتر انگار سبک میشه بعضی وقتا خیلی کم سرگیجه 

البته مال نگاه کردن طولانی مدت به گوشی و کامپیوتر اینا میتونه باشه 

حالا اگه همیشه هست پیش یه متخصص مغز و اعصاب برو

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مثل منی منتهی من الان قفلی زدم رو قلبم تاپیکامو بخون😂فکر کنم وسواس داریم و از ردی وسواس بعضی وقتا پ ...

😂😂😂😂😂😂

یعنی من خودمم دیگه از این وسواس خودم خسته شدم

خودمم دیگه خودمو باور ندارم به هرچی استرس بگیرم بعد چند ساعت میگم گمشو خستم کردی😂😂😂ولی ولم نمیکنه

من از قلب گذشتم😐۳سالی درگیر قلب بودم تمام پزشکارو رفتم تا وقتی ام فکرم رو قلبم بود دائمممممممممم تپش داشتم یا خدااااا😑😑😑😑😑

۱ساله که از قلبم دست کشیدم دیگه تپش ندارم😂😂

حالا سرم و پیشونیم و چشمام زیر ذره بینمن😂همش سرم یجوریه

بیشتر انگار سبک میشه بعضی وقتا خیلی کم سرگیجه  البته مال نگاه کردن طولانی مدت به گوشی و کامپیو ...

اتفاقا من هر ۲باره سرگیجه خفیف گرفتم سرم تو گوشیم بود😂

و سرمو انداخته بودم پایین

یعنی وقتی تعادل ندارم و علایم دیگه ایندارم بازم ممکنه مشکل مغزی باشه؟🙄

اتفاقا من هر ۲باره سرگیجه خفیف گرفتم سرم تو گوشیم بود😂 و سرمو انداخته بودم پایین یعنی وقتی تعادل ...

نه عزیزم مشکل مغزی که همینطور الکی نیست 

سرگیجه هزار تا عامل داره

ولی خب شما میگی دچار پنیک وسواس اینا شدی اونم خیلی تاثیر داره پیش روانشناس و روانپزشک برو 

حتما مرسی عزیزم😍❤

خواهش میکنم ❤️

😂😂😂😂😂😂 یعنی من خودمم دیگه از این وسواس خودم خسته شدم خودمم دیگه خودمو باور ندارم به هرچی است ...

درکت میکنم منم یه مدت درگیر سرم بودم هی برو این دکتر اون دکتر آخرشم بهم گفتن از استرسه سردردایی که داری ولی حالا سر درد هم چندان نداشتما فقط هی توهم میزدم سردرد دارم و الان میمیرم😂یه مدتم گیر داده بودم به سینم که وای چرا اینطوریه نکنه مریضی دارم.الانم جدیدا رو قلبم حساس شدم.خیلی بد دردیه بااینکه میدونم وسواسی از خودمه اما بازم میگم نکنه علایم جدی ای باشه

درکت میکنم منم یه مدت درگیر سرم بودم هی برو این دکتر اون دکتر آخرشم بهم گفتن از استرسه سردردایی که د ...

آفرییییییییییین عیییییین خودمی😂😂😂😂😂عاشقتم🧡

شما سرت هم سبک میشد؟من توهم درد ندارم توهم گیجی و سبکی دارم😂😂😂

گاهی حس میکنم سرم سبکه گاهی سرم سنگینه😂😂😂

آفرییییییییییین عیییییین خودمی😂😂😂😂😂عاشقتم🧡 شما سرت هم سبک میشد؟من توهم درد ندارم توهم گیجی و ...

اره دقیقا بعد حس میکردم که گیجم یعنی سرم گیج نمیرفتا ولی حس میکردم که یه حالت منگی دارم و نمیفهمم الان کجام بعد هی حس میکردم که نقطه های مختلفی از مغزم درد میکنه یا حس میکردم یه چیزی داره توش حرکت میکنه بعد دهنمم خشک میشد🤦🏻‍♀️هر نبضی که توی سرم میزد هی میگفتم وای این چی بود😂

بعد من دقیقا اولین باری که اینطوری شدم نصفه شب بود بردنم درمانگاه شبانه روزی یه دکتر بی سواد اونجا بود میگفت نه معدته که فکر میکنی سرته!(چون روز۱۳ بدر بود فکر کرد مسموم شدم)یه کیسه بهم دارو داد دقیقا ۳ روز مصرف کردم بعد یهو داشتم غش میکردم و نفس کم آورده بودم اونجا ترسم دو برابر شد که رفتم یه دکتر گفت کدوم بی سوادی اینارو بهت داده نخور اینارو.بعد کلی آزمایش و فلان و دکترای مختلف آخرش یه دکتر مغز و اعصاب بهم گفت از استرس اینطوری میشی 

2824
2823
2791
2779
2792