2821
2789
عنوان

پاییز

101 بازدید | 7 پست

من وقتی پاییز میرسه خیلی حالم بد میشه استرس میگیرم 

و از الان استرسم شروع میشه تا اولای مهر به اوجش میرسه تا برسیم به دی حالم بهتر بشه

افسردگی فصلی میگیرم و این خیلی بده 

میتونستم باهاش کنار بیام ولی ی روز سرد پاییز توی بارون ی اتفاق خیلی بد واسم افتاد که از اون روز به بعد از پاییز متنفرم باهربار اومدنشو رفتنش من میمیرم انگاراون روزا واسم تداعی میشه این روزا پر از استرسم حتی بادم که میاد نشونه اومدن پاییزو میاره استرس میگیرم 😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همین حس رو به زمستان دارم دی ماه که میشه تا اسفند بیاد هزاران بار میمیرم احساس میکنم با شروع زمستان آخر دنیاس ولی عاشق پاییز و اسفند و اردیبهشت و مخصوصا شهریورم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من که عاشق پاییزم لذت ببر ازش  هودی و بخاری و هوای سرد و چای گرم و چتر و بارون و برگای رنگی 😍 ...

واقعا این حسو دارین بهش؟

من دست خودم نیست استرس میگیرم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چه اتفاقی افتاده؟ حتما زیر باروون کات کردین

نبابا کاش کات کردن بود اگ میدونستم قراره تو زندگی متاهلی انقدر اذیت بشم ازدواج نمیکردم 

مربوط به بچمه

من همین حس رو به زمستان دارم دی ماه که میشه تا اسفند بیاد هزاران بار میمیرم احساس میکنم با شروع زمست ...

من اسفندو دوستدارم چون میرسه به بهار عاشق بهارم که همه چی سر زنده میشه ولی پاییز حس مردن بهم دست میده