minooha مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 244 عنوان ساک بارداری 140 بازدید | 20 پست سلام من چهارشنبه نوبت دکتر دارم و اولین بار میرم برا سونواون روز 5 هفته و 6 روزم میشه ایا ساک رو میشه دید یا زوده؟ 1402/05/22 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minooha مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 244 من امروز رفتم ۶ هفته ۳ روزم بود صدا قلبش شنیدم خب پس احتمال دیدن ساک هست حالا واسه قلب زوده
دلارام۸۰ عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2373 خب پس احتمال دیدن ساک هست حالا واسه قلب زوده اره ساک زودتر تشکیل میشه . من فک میکردم ۸هفتمه با پریودی ولی گفت ۶ ام بازم شکر شنیدم صداشو اخه هنو خیلی کوچولویه
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 نمیشه سونو ساک و قلب رو یکی کرد؟ چرا نشه،من هشت هفته رفتم همه چی باهم،ضررداره هژ دوسه هفته سونو رفتن خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
minooha مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 244 نمیشه سونو ساک و قلب رو یکی کرد؟ چرا ی دکتر دیگه بهم گفت برو برا قلب بیا و اصلا برا ساک هم نوبت ندادولی چون از دکتر راضی نبودم دکترمو عوض کردم این گفته باید بیای خودمم دل تو دلم نیس برم
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14774 چرا نشه،من هشت هفته رفتم همه چی باهم،ضررداره هژ دوسه هفته سونو رفتن منم مامای دکترم برام خیی تاریخ ژود نوبت زدهاخرین روز پری ۱۸ تیر بودهاونوقت ۱ شهریور رو زده برای سونو خیلی زوده باخودم گفتم حداقل ۱۸ شهریور برم 🧸🤎
minooha مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 244 اره ساک زودتر تشکیل میشه . من فک میکردم ۸هفتمه با پریودی ولی گفت ۶ ام بازم شکر شنیدم صداشو اخه هنو خ ... انشالله منم ببینم
minooha مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 244 عزیزم علائمت چیان درد پریودی هنوز دارم قرص دوفامد بهم داد میخورم خوبهدیشب خیلی واژنم تیر کشیدگاهی سرگیجه دارم
بستنی_قیفی_وانیلی عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 2942 درد پریودی هنوز دارم قرص دوفامد بهم داد میخورم خوبه دیشب خیلی واژنم تیر کشید گاهی سرگیجه دارم من فقط خواب آلودگی خستگی بعضی وقتا نفخ و سفتی شکم خیلی بی علائمم پسر دوسال👶🧸
mastaneh333 عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 بله فک کنم دیده شه من ۵ هفته و ۴ روزم الان، ۴ شنبه میرم تو ۶ هفتگی ولی نه آزمایش رفتم نه دکتر صبر کردم یکی دو هفته دیکه برم، فقط سه تا بیبی چک زدم درجا مثبت شده اونم چند روز قبل موعدم با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤