2777
2789
عنوان

ورم معده مزمن

1451 بازدید | 32 پست

سلام من ورم معده دارم اندوسکوپی دادم ولی میکروب هلیکو باکتری ندارم و منفی کسی اینجوری بوده خوب شده من فقط ورم دارم عفونت معده هم ندارم فقط ورم مزمن جان عزیزاتون بگین 

تا حالا زنیان امتحان کردی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

همسرم معده دردش طوری بود ک یهو از خواب میپرید از درد 

تحمل گشنگیم نداشت یه نفر گفت سیرابی بخور 

خوش گوشت بخور بعدش بلافاصله اب یخ بخور تا دیواره معدت چربی بچسبه 

چند بار این کارو کرد خوب شد 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت چیه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میخام بدونم کیا ورم معده بدون میکروب داشتن خوب شدن 

من سه سال پیش میکروب داشتم و درمان کردم. الان گاهی دچار ورم معده میشم. وقتی ناپرهیزی طولانی انجام میدم، شام سنگین و دیر وقت و یا استرس و افسردگی میگیرم، شروع میشه