2777
2789
عنوان

چه شغلی؟

49 بازدید | 10 پست

خیلی دوست دارم شاغل باشم همسرم زیاد راضی نیست ولی با اصرار شاید موفق بشم.اینا گزینه هام هستن:

۱.برای آزمون نظام مهندسی بخونم و ناظر بشم(برم سرکشی ساختمون و مهر و امضا کنم)اینو شوهرم خیلی دوست داره چون فعالیت روزانه نداره

۲:به عنوان مدرس رباتیک تو پیش دبستانی فعالیت کنم

۳.آنلاین شاپ یا کلا مغازه بزنم بزنم و خودم فروشنده باشم.

۴.تو آرایشگاه به عنوان ناخن کار یا کار روی پوست مشغول(پاکسازی) بشم

۵.تو شرکت شوهرم مشغول ب کار شم.مثلا حسابدار (شوهرم هنوز شرکت نزده تت‌ ۱سال دی میزنه...و اصلا دوست نداره من تو شرکتش سمت داشته باشم میگ هر وقت دوست داری بیا سرکشی کن برو ولی چون شریک دارم دوست ندارم تو مشغول بکار باشی ی وقت ی جا اشتباه کردی من یا شریکم سرت داد نزنیم...ک حس میکنم  بهونه میاره)

حالا شما بگین کدومش بهتره؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاین شاپ اگ پول و حوصله داری بزن وگرنه گزینه ۱

ی مدت داشتم دیگ نت یاری نمی‌کرد بیخیالش شدم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
همکار شوهرت باش،اولی هم خوبه،پیش دبستانیم خوبه

همکار ک خیلی دوست دارم ولی خودش اصلا راضی نیست....

من یا شریکم سرت داد نزنیم ؟ اینو میگه بهش میگی چشم آقایی ؟ :))  2 درآمد کمی داره ولی من دوسش د ...

بهتره لحن حرف زدنت رو عوض کنی عزیزم....نه نمیگم چشم آقایی از کجای حرفم چنین برداشتی کردین؟؟؟بعدم تو کار هرچیزی ممکنه پیش بیاد نیومد داد نزد که گفت ممکنه همچین چیزی پیش بیاد چون ظرفیت چنین چیزی رو ندارم همون اول کار بهم گفت ممکنه اینطور شه....و منم قبول نکردم ک نرم هنوز تو گزینه هام هست