2777
2789
عنوان

دلممم گرفته💔💔💔😿😿

226 بازدید | 13 پست

شمام بوده که از بیرحمی دنیا دیگه خسته بشین ؟؟

از جنگیدن ؟

ازقوی بودن

؟

واقعا از همه چی خستم دلم میخاد بخوابم برا همیشه😭😭😭

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

دوباره هوای تو رو دارهههه

چشمای خیسم واسه دیدنت بیقرارههه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور .انقد دلم شکسته و گرفته..خدیاااا یا امام رمان لطفا نگام کن دستمو بگیر 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

آشووووووبم 

دیشب بعداز چندماه رفتم خونه مادرشوهر لعنتی یه حرکتی زد که نموندم اومدم خونه خودم

دیشب از حرص نمیتونستم بخوابم آخرش هم فقط خواب درگیری و دعوابود تو خوابم با حال بدی و سردرد از خواب بیدار شدم تاالان عصبی ام

دیشب بعداز چندماه رفتم خونه مادرشوهر لعنتی یه حرکتی زد که نموندم اومدم خونه خودم دیشب از حرص نمیتون ...

هووووف منکه جداشدم هنوز دارم از حرکتاش صربه میخورررررم .لعنت ب ادمای کثیف

دیشب بعداز چندماه رفتم خونه مادرشوهر لعنتی یه حرکتی زد که نموندم اومدم خونه خودم دیشب از حرص نمیتون ...

منم بعد از چند ماه چند روز پیش رفتیم خونه مادر شوهرم ماشالله انقدر تحویلمون گرفت که تا صبح نخوابیدم و تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون 

هووووف منکه جداشدم هنوز دارم از حرکتاش صربه میخورررررم .لعنت ب ادمای کثیف

این زن انگار دهنم بسته کاراش میبینم ولی اون لحظه نمیتونم چیزی جوابش بدم بعدکه میام خونه حرص خوردنام شروع میشه

منم بعد از چند ماه چند روز پیش رفتیم خونه مادر شوهرم ماشالله انقدر تحویلمون گرفت که تا صبح نخوابیدم ...

😅😅

این زن انگار دهنم بسته کاراش میبینم ولی اون لحظه نمیتونم چیزی جوابش بدم بعدکه میام خونه حرص خوردنام ...

😢😢😬

منم بعد از چند ماه چند روز پیش رفتیم خونه مادر شوهرم ماشالله انقدر تحویلمون گرفت که تا صبح نخوابیدم ...

همینکه رفتم یه چایی خوردم بعد گفتم برم انجمن کانون جلسه بود واسه بچه ها این زودترازمن آماده شد که بادخترش بره بیرون به قابلمه رو گازبود زیرش زیاد بود و خیلی قل  قل میکرد،داشتم استکانارو میزاشتم تو آشپزخونه گفتم مامان(حیف اسم مامان)این چیه اینقدررررررر زیرش زیاد میریم بیرون نسوزه؟؟؟🥴🥴🥴

داشتم نزدیک قابلمه میشدم پرید دستم بگیره که یوقت درش بازنکنم گفت دست نزن دست نزن دست نزن ......‌

این مال دخترم(اسم دختر نکبتش آورد)

اصلا شوکه شدم انگار میخواستم بخورمش😒😒😒

چرا خوبیام یادش نیست چرا اینقدررررررر مادرشوهره