2777
2789

دوتا بچه دارم دلم ی بچه دیگه میخاد وضعم معمولیه

شما جای من بودید چیکار میکردید ۳۷سالمه.شما چند تا بچه دارید و راضی هستید؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری میگی ک وضعت معمولیه 

ممکنه بعد تحت فشار مالی قرار بگیری

نمیدونم چی بگم ولی اگ مشکلی نداری بچه بیار

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
داری میگی ک وضعت معمولیه  ممکنه بعد تحت فشار مالی قرار بگیری نمیدونم چی بگم ولی اگ مشکلی ندار ...

شما چند تا دارید

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه ازپسش برمیای اعصاب وروانشو داری ازنظر مالی ب مشکل نمیخوری بیار 

۲۸سالمه بچه دومم۳ماهشه اصن توانشو ندارم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
شما چند سالتونه

الان وضعیت معمولیه چند سال دیگه که تورم شدید تر بشه میری زیر خط فقر چون اقتصاد ایران ثبات نداره و تو الان رو نبین چند سال دیگه اوضاع معمولی ها ی الان بد میشه 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

شما چند تا دارید

دوتا دختر دارم سنمم ۲۸

ولی کلا دیگه قید بچه رو زدم چون شوخرم آدم نیس

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
شما چند سالتونه

مامانم ۳۵ سالش بود منو دنیا آورد 

الان هم خودش پشیمونه 

و اینکه با اومدن بچه وضع مالی معمولیتون میشه ضعیف  

توانایی جسمیت چندسال دیگه کمتر میشه 

توی محدوده سنی یائسگی قرار میگیری 

و خودت متوجه میشی که تحملت برای این بچه نسبت به اون دوتا کمتره