2777
2789
عنوان

خدایا منو میبینی

109 بازدید | 3 پست

خدایا قربونت بشم مگه تو نمی گی از رگ گردن به ما نزدیک تری، پس چرا اینطوری شد من چطور زنده بمونم 

من فقط یه سوال دارم ازت چرا من چرا من کاش بشه بهم بگی، خدایا یا من ببر پیشت یا بگو چرا؟ من چی کار کنم چی کار کنم ، من خیلی صبر کردم خیلی دوییدم، اما فکر کنم نمیشه، من خیلی میخواستم زندگی کنم خیلی میخواستم خوشبخت بشم منم مثه بقیه مگه چه فرقی دارم ، اما یه آدم بدبخت همیشه بدبخته، کاش منم زودتر ببری پیش خودت ، کاش منم برم پیش پدربزرگم 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

🥺هعی 

ان شاالله مشکلت حل بشه عزیزم 

التماس دعا

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حستا کاملا درک میکنم

ولی الان مطمئن باش بیشتر از همیشه خدا حواسش بهمون هست تا تو یه موقعیت مناسبی که صلاحمون اون موقعس معجزه قشنگشا نشونمون بده

میدونم سخته صبر کردن چون منم حاله شما را میفهمم

ولی باید منتظر اون روز بود 

خدایا شکرت که هستی و هوای دل هممونا داری

انشالله عاقبت به خیر بشی گلم

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن