2777
2789
عنوان

رانندگی

113 بازدید | 19 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ۲ ساله گواهینامه گرفتم خیلی میترسم از رانندگی خیلی خیلی  اوایل با اینک ترس داشتم اما یا همسرم مینشستم پشت فرمون حتی جاهای شلوغ کم کم  دیدم نمیتونم تنها و راحت بشینم گذاشتمش کنار ،، حالا دیگ حتی نمیتونم سمت ماشین برم هرچی همسرم میگ بریم تمرین از زیرش فرار می‌کنم 🥺 چیکار کنم اخه🥺🥺لطفا نگین بشین تا تزست بره چون حتی فکرشم می‌کنم اذیت میشم از استرس 🥲🥲🥲 بنظرتون چ کنم 🥲🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهر خوبی

بخدا اینقدر غصه میخورم یکسال اول باهاش میرفتم اما دیدم تنها نمیتونم برم عصبی میشدم از خودم دیگ نرفتم حالا هر چی میگ جرات ندارم بشینم 🥲 خیلی احساس بی عرضه بودن می‌کنم 🥲

بخدا اینقدر غصه میخورم یکسال اول باهاش میرفتم اما دیدم تنها نمیتونم برم عصبی میشدم از خودم دیگ نرفتم ...

من بلدم شوهرم نمیزاره  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

وای چقدر خوب من اصلا نمیتونم خیلی خیلی میترسم 🥲🥲🥲

از چی میترسی من قبل اینکه جواهی نامه بگیرم ماشین خریدم ینی گواهی نامرو که گرفتم هروز تو خیابونام انقد راحته هیچی نداره البته ماشینمم اتومات من از دنده ای متنفرررررم متنفرررا خیلی سخت یاد گرفتم خیلی ولی همش فراموش میکنم باید به دنده نگاه منم تا بتونم دنده عوض کنم بخاطر همون هیچوقت تو عمرم دنده ای نمیگیرم ماشین توام بشینی چند بار دستت راه میفته 

[QUOTE=305451320]پس چی بگیم😂😂[/QUOT میخواستم ببینم برم مشاوره یا دارو بخورم؟  یا دوباره برم ک ...

اسی  نه برو مشاوره نه دارو بخور 

شما گواهینامه داری ،فقط چند جلسه مهارت با یه مربی خیلی خوب بردار مطمئنم رانندگیت عالی میشه 

خدایا شکرتتتتتتت 
از چی میترسی من قبل اینکه جواهی نامه بگیرم ماشین خریدم ینی گواهی نامرو که گرفتم هروز تو خیابونام انق ...

باورت میشه ن مشکل با دنده دارم ن کلاچ و ن هیچی روونم فقط میترسم 🥲 وقتی میترسم دیگ خبری از روونی نیست