2777
2789
عنوان

بابام باهام قهر کرده 😒حق با کیه

538 بازدید | 13 پست

بابام خیلی مودیع سر هر چیزی الان برام خواستگار اومده دو ماه با هم چت میکنیم و چند بار بیرون رفتیم یه جلسه هم اومدن خواستگاری 

سر اینکه مادر پسره گفته بیشتر رفت و آمد کنیم آشنا بشیم بهش برخورده چند روز پیش می‌گفت نه بدرد نمیخورن و منم جواب رد میدم منم اولش با ملایمت با مامانم باهاش حرف زدیم بعد اون بد جواب میداد میگفت اصلا بدرک فوقش طلاق میگیری دیگه بعدم گفت هر گوهی میخواین بخورین ولی دیگه مشکل پیش اومد نه من نه تو 

منم گریم گرفتم گفتم باشه بهش بگو نه منم دیگه هیچ خواستکاری راه نمیدم 😏

بعد دیشب دیدم از مامانم میپرسیده چیشد پسره اینا (میگه با خنده می‌گفته 😐)

بعد امروز اومده خونه سوییچ ماشینم و بگیره با لحن بد ازم گرفته 😒

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
با تعریفی شما که پدرتون مقصره 

چرا 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلیلی ندارد که انقدر با تندی رفتار کنه 

کلا همینه اگه مخالف چیزی باشه با تندی و عصبانیت جو و بهم میریزع 

خودت میگی مودیه دیگه اخلاقش باید دستت باشه کاری نمیشه کرد باباته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خودت میگی مودیه دیگه اخلاقش باید دستت باشه کاری نمیشه کرد باباته 

خب ینی چیکار کنم دقیقا ؟

دل من چی میشه این وسط 

بابا کچل شدیم ☹😂🤦‍♀️این همه نظر دادن شما هنوز بحث دارین

اشتباه میزنی داری 

بابای شما شبیه داداش منه🤣🤣کلا مراسمات خواستگاری اینا نیومد روز عقدم ب زور اومد با همه جنگ و دعوا د ...

حالا باز داداش زیاد مهم نیس نظرش