2777
2789
عنوان

یکی شبیه یوسف

26049 بازدید | 2579 پست

وقتی دوری یوسف و برادرانش تموم شد،یوسف رو کرد به برادرانش وفرمود :به طرف کنعان برید و همه خاندان تون رو همراه خود بیارید. 

یوسف خوب و بد رو از هم جدا نکرد❗

و همه رو به محضرش دعوت کرد،و فرمود:

(همه نزدیکان خود را نزد من بیاورید) وفرقی بین نیکان و بدان نگذاشت❗

ای یوسف زهرا علیه السلام، ای پادشاه و وارث نهایی زمین، 

یوسف همه خاندان برادرانش را فراخواند. 

و شما پـدرمهــ💚ـربان ما هستین.. 

شایدما فرزندان نافرمانی باشیم،ولی مگه برادران یوسف چنین نبودند؟ما هم عاجزانه از شما می‌خواهیم:وقتی روز موعود فرا رسید،همه ما رو بدون جدا کردن خوب و بد؛ با بزرگواری به حضور بپذیرید🥺

چشم امیدما،ای منجی عالمیان🌏ما نیز از رحمت خدا ناامید نیستیم..به دنبالت میگردیم 👌

تاعاقبت خدا ازفضلش؛این جدایی رابه وصال شیرینت مبدل سازد... 💕

با نوشتن #_امام_زمانم‍  در ثواب تاپیک شریک باشیم. 

اگر دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

آن گاه برادران یوسف از جام حضور و دیدار یوسف سیراب شدند که به صورت دسته جمعی به سوی او رفتند و به او، اظهار نیاز کردند.

آن ها عاجز شدند و به سویش حرکت کردند. تا او را یافتند.. 💚

قرآن می‌فرماید: «و جاء اخوه یوسف. (همه) برادران یوسف آمدند.🌿

برای ما هم دیدن آفتاب جمال یوسف زهرا (علیه‌السّلام)  راهی جزءآمادگی همگانی و درخواست و اتحادمان ندارد.. 🤝

مردم باید همگی دعاکنند🤲و آمدنش را از خداوند بخواهند؛و زمینه ساز ظهورشان باشند.

حضرت مهدی (عجّل‌الله‌فرجه‌الشریف) در توقیع شریف خود به شیخ مفید می‌فرماید:

اگر همه شیعیان ما _ که خداوند، آنان را در فرمان برداری یاری دهد _ بر وفای به عهد و پیمانی که با ما بسته‌اند، با هم یک دل میشدند، برکت زیارت و دیدار ما برایشان به تاخیر نمی‌افتاد و از سعادت دیدار ما بهره مند می‌گشتند...».

رمز ظهورش،اتحاد است. 

اتحادست. 

اتحاد

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

کنعان، پر بود از آدمهای رنگ رنگ

.امــا فقط یعقوب بوی پیراهنِ یوسف را حس می کرد❗

پیراهن یوسف، فقط برای یعقوب، منشاءاثر شد، و نور چشمانش را برگرداند.❗

بقیه مشغول زندگی خودشان بودند. حتی حدس هم نمی‌زدند که شاید چند ماه دیگر مصر، از متنعمان ِ سفره یوسف خواهند. 

بار انتظار یوسف ما هم، به دوش یعقوب هاست❗

اما وقتی رسیدند همه از سفره جانش بهره می‌برند...

خیلی فرق می‌کند اما؛ 

خیلی فرق می‌کند؛ 

یعقوب باشی یا مشغول زندگی خویش❗

کنارش باشی یا سر سفره اش.....

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🟢#ایده_کار_مهدوی 

💠 جذب دلهای مردم

🔹آنچه آدمی را نزد خدا و خلق او محبوب میسازد، اخلاق نیکوست.

پیامبر اسلام هم با صبر و حُسن خُلق خود توانستند از بین مردم خشن و بادیه نشین عصر خود، انسان هایی مهربان و بااخلاص تربیت کنند.

🔹امروزه ما هم میتوانیم به وسیله حُسن خُلق و اخلاق نیکوی خود، جاذبه بیافرینیم و دل های دیگران را به اسلام و تشیع و #امام_زمان متمایل سازیم.

📌منتظرِ امام زمان در اخلاق نیک هم باید نمونه و الگو باشد.

📚 اخلاق مهدوی، اسماعیل حاجیان

🌺 سلام امام زمانم

🌷 آقای من!

اگر دیر برسید، دربارهٔ من هم خواهند نوشت:

🌸 این هم جمال یوسف زهرا ندید و رفت...💔

دیدن امام زمان یا دیده شدن⁉️

🔸هر چند دیدن امام زمان(عجل‌الله تعالی فرجه الشریف)فضیلتی عظیم است،اما افضل از آن این است که ما طوری عمل کنیم که مورد توجه و نظر حضرت باشیم و او ما را نگاه کند...

🖋آیت الله مرعشی نجفی

🌻أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌لِوَلیِڪْ‌ألْـفَـرَج🌻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

توبه می‌كنم

از تمام روزهايى كه

بدون فكر كردن به شما شب شد...

توبه می‌كنم

از تمام نمازهايى كه

بى ياد شما خوانده شد...

توبه می‌كنم

از تمام حرم‌هايى كه

بدون خواندن دعا بر فرج زيارت شد...

توبه می‌كنم

از تمام كارهايى كه

بى رضايت شما انجام شد...

توبه می‌كنم

از با شما نبودن

از به فكر شما نبودن

از اين همه فاصله

توبه می‌کنم پدر مهربانم...

▪️يَا أَبَانَا اسْتَغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا إِنَّا كُنَّا خَاطِئِينَ

آمدند پیش برادر،

با او حرف زدند، از او گندم خریدند؛ 

ولی او را نشناختند. 

دوباره و سه باره هم آمدند، ولی تا یوسف علیه السلام خودش را معرفی نکرد، او را نشناختند.

خدا اگر بخواهد حجت خدارا مخفی می‌کند. 

حتی از برادر و پدرش. 

او هم  به اذن خدا بین مردم راه می‌رود، 

در بازار ها قدم می‌زند، 

روی فرش ها پا می‌گذارد، 

ولی او را نمی‌شناسند. 

شباهت یوسف یعقوب و یوسف فاطمه همین مخفی ماندن است

امام صادق علیه‌السلام اینگونه فرموده است.

📚غیبت نعمانی،ص163.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

پشت كدام پنجره بايستم

كه تو را انتظار نكشد؟

دلتنگم

و هيچ چيز جز تو

حال مرا خوب نخواهد كرد ،

ای مهربان ترین امام ...

تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها

🔴 حاضــــرِ غایب از نظـــــــر...

🌕 امیرالمومنین علی علیه‌السلام فرمودند:

«به پروردگار علی سوگند! که حجّت بر آنان در راه‌هایشان بگذرد؛ به خانه‌ها و کاخ‌هایشان داخل شود؛

و شرق و غرب زمین را بسیار در نوردد؛

سخن مردم را می‌شنود، و بر مردم سلام می‌کند، او آنها را می‌بیند، ولی دیده نمی‌شود؛

تا زمان و وعده‌اش فرا رسد و منادى از آسمان آواز دهد كه «هان! امروز روز شادى فرزندان على علیه‌السلام و شيعيان اوست»

«…فَوَ رَبِّ عَلِيٍّ إِنَّ حُجَّتَهَا عَلَيْهَا قَائِمَةٌ مَاشِيَةٌ فِي طُرُقِهَا دَاخِلَةٌ فِي دُورِهَا وَ قُصُورِهَا جَوَّالَةٌ فِي شَرْقِ هَذِهِ اَلْأَرْضِ وَ غَرْبِهَا تَسْمَعُ اَلْكَلاَمَ وَ تُسَلِّمَ عَلَى اَلْجَمَاعَةِ تَرَى وَ لاَ تُرَى إِلَى اَلْوَقْتِ وَ اَلْوَعْدِ وَ نِدَاءِ اَلْمُنَادِي مِنَ اَلسَّمَاءِ أَلاَ ذَلِكَ يَوْمٌ فِيهِ سُرُورُ وُلْدِ عَلِيٍّ وَ شِيعَتِهِ»

📗الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۱۴۲

📗فضائل أمیرالمؤمنین، ج ۱، ص۶۷

دعا میکنیم همگی برای اون فردی که این صوت مهدوی رو گوش بده و برای تنها یک نفر یا یک گروه مجازی ارسال کنه  🗣

به 3 چیز برسه... 👇

1 دعای مستجاب؛ امضا؛ و شفاعت آقا صاحب الزمان همراهش باشه📿

2حوائج مشروع برآورده بخیر بشه🤲

3خوش عاقبت بشه در دنیا و آخرت 

چون با این کارش یکی از موانع ظهور برطرف کرده جزء یاران حضرت صاحب العصر و زمان عج محسوب میشه... 🥇

ای که دستت می‌رسد کاری بکن 

پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

لبیک یا مهدی ✋

https://uupload.ir/view/امام_زمان_0kol.mp4/

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر وقت‌ احساس‌ کردید از امام‌زمان دور‌ شدید

و‌ دلتون‌ واسه‌ آقا‌ تنگ‌ نیست این‌ دعای‌ کوچیك‌ رو‌ بخونید به‌ خصو‌ص‌ توی‌ قنوت‌هاتون

«لَیِّن‌ قَلبی‌ لِوَلِیِّ‌ اَمرِك»🕊️

✨الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌✨

🌸اللهم لیَّن قَلبی لِولیِ اَمرِک 🌸

بسم الله الرحمن الرحیم

یاصاحب الزمان...

دلتنگ باران می شوم وقتی نباشی🥀

بی تاب و گریان می شوم وقتی نباشی🥀

گاهی که دلتنگ شمایَم...🥀

میهمان شاه خراسان می‌شوم وقتی نباشی 🥀

تاکه بیایی دست بردامان جَدَّت سلطان خوبان می‌شوم وقتی نباشی 🥀

درکعبه غوغا می‌شود وقتی بیایی🥀

لشکرمُهَیا می شود وقتی بیایی🥀

هرکس که اول برنمازت اقتدا کرد🥀

حتما مسیحا می‌شود وقتی بیایی 🥀

یابن الحسن آقا بگو اصلا برایم 🥀

در لشکرت جا می شود وقتی بیایی 🥀

آقا برایم در حَوالی نگاهت 🥀

یک گوشه پیدا می‌شود وقتی بیایی 🥀

هرچند قلب ساده ام غرق گناه است 🥀

لبریز تقوا می‌شود وقتی بیایی 🥀

ای سبزپوش فاطمه برگرد آقا🥀

خوشحال زهرا می‌شود وقتی بیایی 🥀