2777
2789

سابقه کردن بیاین بگین من بعد سال ۸۴دیپلم گرفتم معدلم خوب بود باید دوباره ترمیم کنم آخه یه جا خوندم درسهای پیش دانشگاهی رو باید دوباره امتحان بدم ؟

من الان بزرگترین ارزوم اینه نوبت ترمیم برای ماهایی که یه بار ترمیم کردیم بزارن(هیچ وقت فکر نمیکردم همچین آرزویی کنم…)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من الان بزرگترین ارزوم اینه نوبت ترمیم برای ماهایی که یه بار ترمیم کردیم بزارن(هیچ وقت فکر نمیکردم ه ...

میشه بیشتر برام توضیح بدهید من معدل دیپلمم۱۹ بوده 

آیا باید دوباره امتحان بدم ؟؟و اینکه امتحانامون با پایه دوازدهم یکیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما ترمیم کن چون حتی اگه معدلت بیست بوده باشه باز تراز پایین بهت میدن . 

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
 میشه بیشتر برام توضیح بدهید من معدل دیپلمم۱۹ بوده  آیا باید دوباره امتحان بدم ؟؟و اینک ...

چون نظام قدیم هستین ۲۰ شما با ۲۰ کسی که امسال امتحان داده فرق داره ترازتونو پایین تر در نظر میگیرن

حتما حتما ترمیم کن چون حتی اگه معدلت بیست بوده باشه باز تراز پایین بهت میدن . 

آخه چرا ؟؟حتما تاثیرش برا ۴۰۲ مثلا ۴۰درصده برا ما میشه ۱۰درصد ؟؟؟

چند تا کتابه. ؟؟

ترمیم کنم معدلم بیاد پایین تر چی ؟؟

میشه بیشتر برام توضیح بدهید من معدل دیپلمم۱۹ بوده  آیا باید دوباره امتحان بدم ؟؟و اینک ...

معدل کتبی نهایی مهمه نه معدل کل

همون کتبی نهایی ۱۹ بودم

می‌خوای کنکور بدی؟

باز ترمیم کن حتما چون ترازت پایین میمونه اینطوری

آخه چرا ؟؟حتما تاثیرش برا ۴۰۲ مثلا ۴۰درصده برا ما میشه ۱۰درصد ؟؟؟ چند تا کتابه. ؟؟ ترمیم کنم مع ...

نه اون طوری نیست کلا به نسبت به نظام قدیمی هایی که ترمیم نکردن تراز پایین دادن چون ترمیم معدل خرداد امسال خیلی سخت بوده و معدلا قابل قیاس با نظام قدیمیا نیست‌ . اگه تجربی هستی ده تا کتابه. امسال گفتن ترمیم کنید کمتر بشه همون نمره قبلیتونو میزارن. برای ۴۰۳ فعلا چیز خاصی نگفتن

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من الان بزرگترین ارزوم اینه نوبت ترمیم برای ماهایی که یه بار ترمیم کردیم بزارن(هیچ وقت فکر نمیکردم ه ...

بخدا 

منم 😞

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
شما هم دست کنکورید؟ اگه تاثیرش بشه ۵۰ باید نوبت ترمیم باز بزارن ای خدا🤦‍♀️

من امسال کنکور دادم خوب بود درصدا فقط دو تا درس منفی شده بود اما تراز کل خوب بود نمیدونم ناراحتم همش حس میکنم رتبم بد میشه .شما تراز کنکورتون چند بود

من امسال کنکور دادم خوب بود درصدا فقط دو تا درس منفی شده بود اما تراز کل خوب بود نمیدونم ناراحتم همش ...

خیلی بد بود متاسفانه

تراز کنکورم ۶۸۰۰

تراز معدلم ۷۶۷۷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز