2777
2789
عنوان

من حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
خالم بده حتی به خودکشی فکر میکنم😭 حرفاش خیلی سنگینه درسته من اشتباه کردم اما…

وای نهههه دختر  ببخشید به یه ورت باشه حرفات من ۴۰ سالمه خودتو حیف نکنیاااا ،الان دوستای دیگم طراحی سایت یاد گرفتن بدون دانشگاه ازمن بیشتر درمیارن درس خوندن خوبه ولی یه زمون الان شغلای ازاد خیلی بیشتر درمیارن ،همه چی مگه درسه؟؟؟ میتونی طراحی سایت سئو   چیدمان داخلی منزل ...یاد بگیری بدون جدرک صدبرابر همه دربیاری،رشتت چیه؟

طرز فكر پدرتون متاسفانه خيلى قديميه

همش میگه باید پزشکی قبول میشدی و نمیدونم فلان الانم که نشدی یه آدم بی خاصیتی(اگه یه رشته خوب قبول میشدم کنارش این کارارو میکردم(شغل ازاد) میذاشت اما الان نمیزاره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نهههه دختر  ببخشید به یه ورت باشه حرفات من ۴۰ سالمه خودتو حیف نکنیاااا ،الان دوستای دیگم طر ...

بابام میگه اول از همه باید موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشی تو جامعه🥲

خالم بده حتی به خودکشی فکر میکنم😭 حرفاش خیلی سنگینه درسته من اشتباه کردم اما…

اصلا برای اثبات خودت کنکور رو انتخاب نکن این حرفا رو اگه پدر مادرت آگاهی داشتن نمیزدن کنکور یه چیز مسخره است ک فقط تخریب روح و روان نوجوان های ماست 

با اعتماد به نفس باش و خودتو بیخیال نشون بده 

و برو دانشگاه ثبت نام کن پیامنور آزاد ولی نمون پشت کنکور 

اصلا برای اثبات خودت کنکور رو انتخاب نکن این حرفا رو اگه پدر مادرت آگاهی داشتن نمیزدن کنکور یه چیز م ...

یعنی میگی تلاشم یه بار دیگه نکنم؟نشون ندم میتونم؟

بابام میگه اول از همه باید موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشی تو جامعه🥲

ببین حرفش درسته ولی نه در حدی که سر موقعیت اجتمتعی خودکشی کنی! نمیتونی ازاد بری همزمان کار کنی شهریشو بدی؟

یعنب میگی تلاشم یه بار دیگه نکنم؟نشون ندم میتونم؟

ی زمانی منم جای تو بودم و یک سال پر از استرس و برای اثبات اینکه من میتونم گذروندم و در اخر نتیجه دلخواهم نشد 

با اینکه انگیزه درونی فوق العاده ای داشتم استرس اینکه نکنه نتونم بیشتر بود 

اما الان بعد از چند سال ک فهمیدم نظر بقیه اصلا مهم نیست هم درس خوندم هم  شاغلم 

ببین حرفش درسته ولی نه در حدی که سر موقعیت اجتمتعی خودکشی کنی! نمیتونی ازاد بری همزمان کار کنی شهریش ...

نمیدونم میگه با این رتبه تو هیچی نمیاری

ازادی میاوردن پزشکی و اینا میرفتم صد درصد اما…

ی زمانی منم جای تو بودم و یک سال پر از استرس و برای اثبات اینکه من میتونم گذروندم و در اخر نتیجه دلخ ...

من دلمم برای خودم میسوزه اگه نتونم همیشه این حسرت و شکسته همرامه

من دلمم برای خودم میسوزه اگه نتونم همیشه این حسرت و شکسته همرامه

نه اینطور نیست همیشه راه موفقیت از کنکور نمیگذره ی زمانی رشته های پزشکی و پیرا پزشکی خواهان داشت الان سختی شغلشون شیفت شبانه ..نسبت ب درآمدشون خیلی بیشتره 

الان عصر مهارت،  البته نمیگم درس نخون یا دوباره تلاش نکن میگم برات مهم نباشه نظر بقیه تمرکز کن ببین کجا حالت بهتره همون کارو انجام بده 

نه اینطور نیست همیشه راه موفقیت از کنکور نمیگذره ی زمانی رشته های پزشکی و پیرا پزشکی خواهان داشت الا ...

درسته در هر صورت اگه پزشکم میشدم بابد حتما کنارش یه مهارتی یاد میگرفتم