2777
2789
عنوان

سرد شدن شوهر

3260 بازدید | 217 پست

کناره گیری شوهر از همسرش و جدا کردن جای خواب چه دلیلی میتونه داشته!؟ خودش میگه شرایط بد اقتصادی و مالی و اوضاع کار... اما حس میکنم فقط این نیست!

میگه یک ماهی از هم دور باشیم😏🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو حالت داره

یا راست گفته یا اینکه رفتاری در طول زمان دیده که از نظر حسی سرد شده

این سرد شدن احساسی باعث سردی جنسی شده

مثلا خیلی از مردا فقط از رو غریزه رابطه برقرار نمیکنن و براشون احساس خیلی مهمه و اون احساس احتمالا لطمه دیده

اگه جلوش گرفته نشه همیشگی میشه

خیانت

یک ماهه بحث و جدل داریم سر این موضوع بهش شک کردم نشونه هاش زیاده اما همش کتمان میکنه میگه تو دیوونه شدی

به جان مادرم هیچی نیست اما رفتارش و سرد شدنش نشون میده که هست...😓

جدا کردن جای خواب اصلا نشونه خوبی نیست 

دنبال بهونه بود انگار دیشب که بحث کردیم بدون اینکه من حرفی بزنم خودش رفت اتاق دیگه خوابید امشبم هیچ حرفی نزد و به کارش ادامه داد برخلاف قبل که اینجور مواقع دلجویی میکرد اما نمیدونم چرا اینقدر عوض شده فکر میکنم کسی بهش خط میده

دو حالت داره  یا راست گفته یا اینکه رفتاری در طول زمان دیده که از نظر حسی سرد شده این سرد شدن ...

اگر حالت دوم بود اول بیا رفتار خودتو باهاش تو جمع یا تنها مرور کن

بعدش نحوه لباس پوشیدنت تو خونه

یکم سعی کن تغییر ایجاد کنی اگر اشتباهی تو دوتای اول بود

اگه اوکی نشد برو مشاوره و نیازی هم نیست که همسرت مطلع باشه چون هنوز اونقد جدی نشده فقط برو ببین چیکار کنی

دنبال بهونه بود انگار دیشب که بحث کردیم بدون اینکه من حرفی بزنم خودش رفت اتاق دیگه خوابید امشبم هیچ ...

بر اساس تجربه میگم کسی که وارد رابطه دیگه میشه از همسرش دوری میکنه اولین نشانه خیانت جدا کردن جاست