2789
عنوان

چرا فکر میکنم

197 بازدید | 31 پست

چدا من همیشه فکر میکنم نعوذبالله حضرت مریمم و خدا واسم معجزه میکنه..اخه یکی نیست بگه دختر خوب تو روزای تخمک گذاریت پیش شوهرت نبودی اقدام درست نداشتی چرا توقع داری باردار باشی؟؟؟

بعد جالب اینجاست که هیچ کاری نکردم پریود که میاد غمگین ترین ادم روی زمین میشم 😕😕بخدا من دیگ رد دادم چرا پریود نمیشم یک روز گذشته 🤣

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

چدا=چرا😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو روانشناس

واقعا احتیاج دارم..بارداری ناموفق داشتم بخاطر همون حساس شدم 

به خاطر هورموناست طبیعیه. وقتی بچه دار بشی انقدررررر سختی داره که هر روز و هر لحظه با خودت میگی واقع ...

منظورت اینه از اومدن بچه پشیمون میشه ادم؟

منظورت اینه از اومدن بچه پشیمون میشه ادم؟

یه تایمی آره انقدر سختیاش زیاده که پشیمونی داره اما خوب اون زمان که میگذره کم کم روحیه ی آدم بهتر میشه. الآن پسرم ۱۷ ماهشه خیلی خیلی عاشقشیم هم من هم شوهرم

یه تایمی آره انقدر سختیاش زیاده که پشیمونی داره اما خوب اون زمان که میگذره کم کم روحیه ی آدم بهتر می ...

آره میدونم سخته بچه کلا تا وقتی که بزرگم میشه بازم سخته همش نگرانی واسش..ولی من در حسرت بچه ی سالمم همیشه میگم اگه بچه بعدیم سالم باشه اسمشو باید بذارم معجزه..اخه مشکل ژنتیک داریم و بچه سالم شده دغدغه زندگیمون 

انشالله که خدا حفظش کنه عزیزم قدر این‌نعمتی که خدا بهتون میده رو بدونین بخدا درد بدیه میدونم سخته طاقت فرساست ولی اینطوری گیر بیافتی برای بچه سخت تره سه ساله درگیریم این ازمایشو بده اون دکترگفتن خوبه برو این دکتره فلانیه چکاره س برو 

یعنی به هر دری زدم و تهش میدونم اولو آخر خدا کارمو باید حل کنه اینا همه وسیلن

یه تایمی آره انقدر سختیاش زیاده که پشیمونی داره اما خوب اون زمان که میگذره کم کم روحیه ی آدم بهتر می ...

با خودم میگم منی که این بلاها سرم اومد بخاطر بچه اخه یدونه ۷ماهگی سقط کردم ی روز بچه دار بشم خیلی واسم عزیزه و سختیاش برام شیرین بشه شاید

فعلا که تنها آرزوم بچه بعدی سالم باشه

با خودم میگم منی که این بلاها سرم اومد بخاطر بچه اخه یدونه ۷ماهگی سقط کردم ی روز بچه دار بشم خیلی وا ...

عزیزم امیدوارم به زودی به خواسته ی دلتون برسید. مشکل ژنتیکیش چی بوده؟ چرا تا هفت ماهگی صبر کردید برای سقط؟

عزیزم امیدوارم به زودی به خواسته ی دلتون برسید. مشکل ژنتیکیش چی بوده؟ چرا تا هفت ماهگی صبر کردید برا ...

انشالله هرکس که میگه سخته و یا عمدی سقط میکنن خیلی ناراحت میشم میگم نگاه کن چقدر ناشکری میکنن اونوقت من خون گریه میکنم دیگ بس ک این س سال اشک ریختم..

مخچه رشد نکرد😔گفتن بدنیا بیاد بدنش هیچ حرکتی ندارم عین ی گوشت فقط زندگی نباتی داره اونم اگه زنده بمونه 

پیش همه ی پرناتولوژیستای تهران رفتم تایید کردن صدجا سونو دادم ام ار ای مغز جنین دادم گفتن این بچه مغزش مشکل داره و مشکلات دیگ و گفتن مشکلش جوریه که همون اول نشون نمیده ماه های بالا بروز میکنه 

انشالله هرکس که میگه سخته و یا عمدی سقط میکنن خیلی ناراحت میشم میگم نگاه کن چقدر ناشکری میکنن اونوقت ...

عزیزم کسی که میگه سخته اصلا ناشکری نمیکنه. واقعیت اینه که سخته. آدم تا وقتی نداره متوجه سختیاش نمیشه و فکر میکنه دیگران ناشکری میکنن. 

چرا انقدر نگرانی؟ اینجور مشکلات ژنتیکی که بالای سه ماه بروز میکنن خیلی نادر هستن و چون یک بار برای شما پیش اومده دلیل نمیشه هر بار پیش بیاد. به امید خدا باردار میشی و یه بچه ی سالم و دوست داشتنی به دنیا میاری

عزیزم کسی که میگه سخته اصلا ناشکری نمیکنه. واقعیت اینه که سخته. آدم تا وقتی نداره متوجه سختیاش نمیشه ...

اخه ی سریا دیگه خیلی شاکی هستن تا حتی دیدم آرزوی مرگ بچشو میکنه دیدم که میگم جلوی خودم گفت ای کاش میمرد راحت میشدم از دستش منظورم شما نبودین..

انشالله تکرارنشه امیدوارم 

اخه فامیلیم و ثابت شد تو ازمایشا که هردومون ناقل ژن مشترکیم😔😔تو هر بارداری۲۵درصداحتمال تکرارشه..نگرانیم از اینه که خدایی نکرده دوباره نکشه تو اون ۲۵ درصد یعنی خدا بهم رحم میکنه و بصلاحمون هست که بکشه تو ۷۵ درصواحتمال سالمی

اخه ی سریا دیگه خیلی شاکی هستن تا حتی دیدم آرزوی مرگ بچشو میکنه دیدم که میگم جلوی خودم گفت ای کاش می ...

عزیزم ۷۵ درصد قطعا خیلی احتمال بیشتریه. یعنی شما از هر چهار بارداری فقط یک بار به مشکل ژنتیکی میخوری و این یعنی سه بار آینده احتمال بسیار زیاد سالمه. این مشکل ژنتیکی که میگی با آزمایش NIPT هم مشخص نمیشه؟

عزیزم ۷۵ درصد قطعا خیلی احتمال بیشتریه. یعنی شما از هر چهار بارداری فقط یک بار به مشکل ژنتیکی میخوری ...

اخی دوستم بنده خدا غریبه هستن دفعه اول دخترش بدنیا اومد هفت ماهش شد متوجه شدن کلیش مشکل داره و فهمیدن با شوهرش ناقلن بچه فوت شد دومی هم مشکلو داشت سومی ناقل بود ولی سالم عین خودمون که متاسفانه جفت خونریزی کرد از دست داد دیگه میخواد ای وی اف تعیین سلامت بکنه..میدونم سرنوشت همخ یکی نیست اما بالخره نگرانمو پر از استرس 

با سی وی اس توی بارداری مشخص میشه