2821
2789
عنوان

کاش سفیدبودم

741 بازدید | 50 پست

دوستان من پوستم رنگ شماره ۳ هست

سفیدنیستم ولی سیاهم نیستم 

بعدانقدرخانواده شوهرم ب من سبزه گفتن حس کمبوددارم 

چراخدامنوسفیدنکرد؟امشب خیلی دلم گرفته 

شوهرم یه مدتیخ میریم هیات خواهردوستش یه پسرداره شوهرم داره 

شوهرم هرشب ازمن راجب اون سوالات مختلفی میکنه هی ب هربهانه راجبش حرف میزنه

اون بنده خدا ۴۰سالشه خیلی هم سفیده من سی سالمه

نمیدونم چرا حالم امشب خوش نیس دلم گرفته 

تعداد رای : 30
نظرسنجی
به شوهرم بگم چراهمش میپرسی راجبش
17
56%
بگم کاش سفیدبودم
0
0%
بگم هدفت چیه
13
43%
خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل از خودته . کمبود اعتماد به نفس داری؟ کی گفته سیاهی و سفیدی ملاک زیبایی و زشتیه؟ رو خودت کار کن خواهر ، آنقدر زود خودتو نباز. هر رنگی بودی دیدنت و پسندیدنت دیگه . آفتاب پرست که نبودی رنگ عوض کنی الان که .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اعتماد به نفستو ببر بالا و جلو شوهرت بگو متنفرم از زنای سفید بی نمک( خودم از همون دسته ام)😂... بعدم شوهرت اگه سفید بلوریدوست داشت بیخود کرد با تو ازدواج کرد . پس حتما براش بهترین بودی ... کسی اجبارش که نکرده بود قطعا

سبزه بودن کجاش بده خودت تو ذهنت بدش کردی :///

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻