sarehsh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1377 عنوان عمل واریکوسل 152 بازدید | 10 پست خانمایی که همسرتوو عمل کرده بعد از عمل خوب شده؟باردار شدید؟ 1402/05/22 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مروارید۱۳۵۷۹ عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1299 بله یک ماه بعد از عمل باردار شدم اما سقط شد ۳ ماه بعد از عمل هم خدا بهم ی دختر ناز هدیه کرد ان شاالله شما هم نتیجه میگیرید کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
sarehsh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1377 بله یک ماه بعد از عمل باردار شدم اما سقط شد ۳ ماه بعد از عمل هم خدا بهم ی دختر ناز هدیه کرد ... خدا حفظش کنه ممنونم عزیزمشما کسی رو دیدی بدتر بشه؟
مروارید۱۳۵۷۹ عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1299 خدا حفظش کنه ممنونم عزیزم شما کسی رو دیدی بدتر بشه؟ نه البته خیلی بستگی داره به چه روشی میخوان عمل کنن وجای خوبی عمل کنن قطعا نتیجه مثبت میگیرید کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
sarehsh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1377 روش میکروسکوپیک بهتره عزیزم با دوتا پزشک خیلی خوب مشورت کردم گفتن عمل کنی معلوم نیس خوب بشه یانه عملم نشه با دارو معلوم نیس ممکنه باز سقط بشههمون یه دفعه ای وی اف میکنم انقدرم خودمو عذاب نمیدم
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14980 بله یک ماه بعد از عمل باردار شدم اما سقط شد ۳ ماه بعد از عمل هم خدا بهم ی دختر ناز هدیه کرد ... قبل عمل وضعیت اسپرم همسرتون چطوری بود از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14980 عزیزم با دوتا پزشک خیلی خوب مشورت کردم گفتن عمل کنی معلوم نیس خوب بشه یانه عملم نشه با دارو معلوم نی ... واریکوسل فقط برای بچه نیست قشنگم رفته رفته تو رابطه جنسی هم به مشکل برمیخورید ممکنه بیضه آب بیاره( هیدروسل) یه نفر دیر اومده بود عمل یه بیضه آنقدر اب آورده بود ک تصمیم گرفتن یکی از بیضه رو بردارن از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
مروارید۱۳۵۷۹ عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1299 عزیزم با دوتا پزشک خیلی خوب مشورت کردم گفتن عمل کنی معلوم نیس خوب بشه یانه عملم نشه با دارو معلوم نی ... اره خب شرایط ها متفاوته ان شاالله که خیر باشه کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
مروارید۱۳۵۷۹ عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1299 قبل عمل وضعیت اسپرم همسرتون چطوری بود موفولوژی صفر تعداد ۵-۱۰ میلیون حرکتش هم کم بود عددش خاطرم نیست کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
sarehsh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 1377 واریکوسل فقط برای بچه نیست قشنگم رفته رفته تو رابطه جنسی هم به مشکل برمیخورید ممکنه بی ... بله عزیزم میدونممیخام ای وی اف کنم بعد جنین هم فریز کنم و بعدش بره عمل کنه که حداقل از نظر بچه خیالمون راحت باشه